Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia włoska Klasyczne i nowoczesne dania
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Włoska kuchnia od zawsze przyciąga miłośników bogactwem smaków, aromatem świeżych ziół i przypraw. Ta unikalna książka kucharska stanowi doskonałe źródło inspiracji, prezentując oryginalne przepisy, które zachwycają już od pierwszego spojrzenia i zachęcają do stworzenia pysznych zup, barwnych sałatek oraz wyrafinowanych deserów. Każda propozycja kulinarna została opracowana tak, aby spełniała różnorodne potrzeby smakowe i pasowała do każdej okazji, a łatwe do wykonania przepisy pozwalają na szybkie przeniesienie się w smakowity świat Italii.
Książka oferuje uporządkowanie przepisów według tematyki, co w połączeniu z czytelnymi, ilustrowanymi instrukcjami krok po kroku, ułatwia gotowanie zarówno początkującym, jak i doświadczonym kucharzom. Dodatkowo, przy każdej potrawie znajdują się informacje dotyczące stopnia trudności oraz czasu potrzebnego na jej wykonanie. Wartościowe porady kulinarne i alternatywne wersje dań wzbogacają zawartość książki, a dla tych, którzy zwracają uwagę na dietę, przygotowano szczegóły dotyczące wartości odżywczych i kaloryczności potraw.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Włoska kuchnia od zawsze przyciąga miłośników bogactwem smaków, aromatem świeżych ziół i przypraw. Ta unikalna książka kucharska stanowi doskonałe źródło inspiracji, prezentując oryginalne przepisy, które zachwycają już od pierwszego spojrzenia i zachęcają do stworzenia pysznych zup, barwnych sałatek oraz wyrafinowanych deserów. Każda propozycja kulinarna została opracowana tak, aby spełniała różnorodne potrzeby smakowe i pasowała do każdej okazji, a łatwe do wykonania przepisy pozwalają na szybkie przeniesienie się w smakowity świat Italii.
Książka oferuje uporządkowanie przepisów według tematyki, co w połączeniu z czytelnymi, ilustrowanymi instrukcjami krok po kroku, ułatwia gotowanie zarówno początkującym, jak i doświadczonym kucharzom. Dodatkowo, przy każdej potrawie znajdują się informacje dotyczące stopnia trudności oraz czasu potrzebnego na jej wykonanie. Wartościowe porady kulinarne i alternatywne wersje dań wzbogacają zawartość książki, a dla tych, którzy zwracają uwagę na dietę, przygotowano szczegóły dotyczące wartości odżywczych i kaloryczności potraw.
