Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kuchnia włoska zdobyła serca wielu osób dzięki swojej bogatej palecie potraw, świeżości składników i intensywnym przyprawom. Ta książka kucharska przedstawia pełnię włoskiej różnorodności kulinarnej, zachęcając czytelników do odkrywania nowych smaków. Odkryjesz tutaj przepisy na aromatyczne zupy, barwne sałatki oraz wykwintne desery, które pobudzają apetyt już w trakcie czytania.
W tej publikacji znajdziesz bogaty wybór przepisów, odpowiednich na różne okazje i dopasowanych do zróżnicowanych gustów kulinarnych. Dzięki jasnym wskazówkom z łatwością przeniesiesz atmosferę włoskiego południa do własnej kuchni. Przepisy pogrupowane są według kategorii i opatrzone szczegółowymi ilustracjami krok po kroku, co czyni je zrozumiałymi zarówno dla osób początkujących, jak i doświadczonych kucharzy. Każdy z przepisów zawiera informacje o stopniu trudności oraz przewidywanym czasie przygotowania i gotowania. Całości dopełniają praktyczne porady kucharza oraz alternatywne warianty potraw.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kuchnia włoska zdobyła serca wielu osób dzięki swojej bogatej palecie potraw, świeżości składników i intensywnym przyprawom. Ta książka kucharska przedstawia pełnię włoskiej różnorodności kulinarnej, zachęcając czytelników do odkrywania nowych smaków. Odkryjesz tutaj przepisy na aromatyczne zupy, barwne sałatki oraz wykwintne desery, które pobudzają apetyt już w trakcie czytania.
W tej publikacji znajdziesz bogaty wybór przepisów, odpowiednich na różne okazje i dopasowanych do zróżnicowanych gustów kulinarnych. Dzięki jasnym wskazówkom z łatwością przeniesiesz atmosferę włoskiego południa do własnej kuchni. Przepisy pogrupowane są według kategorii i opatrzone szczegółowymi ilustracjami krok po kroku, co czyni je zrozumiałymi zarówno dla osób początkujących, jak i doświadczonych kucharzy. Każdy z przepisów zawiera informacje o stopniu trudności oraz przewidywanym czasie przygotowania i gotowania. Całości dopełniają praktyczne porady kucharza oraz alternatywne warianty potraw.
