Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Bowllove
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Łatwe przepisy na pyszne i zdrowe dania serwowane w miskach.
Naturalne, proste i dobrze wyglądające jedzenie!
Bowl Food to nie tylko najgorętszy trend sezonu, ale przede wszystkim znakomity pomysł na zbilansowaną, zdrową dietę. W swojej nowej książce David Bez zrywa z tradycyjną koncepcją zupy i jak zwykle proponuje oryginalne przepisy na ciepłe dania, serwowane w miskach.
Niebanalne pomysły na pełnowartościowy posiłek dla wszystkich - wegan, wegetarian, witarian i wszystkożerców. Zasada jest prosta: jak najwięcej warzyw, jak najmniej węglowodanów. David Bez proponuje praktyczny podział składników potrawy: na bazę, warzywa, białka, toppingi oraz dressing lub bulion. Dzięki temu każdy przepis jest idealnie zbilansowany, a wszystkie kombinacje dają efekt dań sycących i odżywczych. Jedno jest pewne – David Bez zadbał o każdy detal, aby Twój posiłek cieszył oczy i podniebienie. Napożywny obiad i lżejszą kolację, na lunch w biurze i drugie śniadanie w domu. Na zdrowie!
O autorze
David Bez jest popularnym blogerem kulinarnym i prawdziwym ambasadorem zdrowego żywienia. Jego poprzednie książki [SałatLove i ŚniadanLove] okazały się bestsellerami w kilkudziesięciu krajach. Wielkie zainteresowanie blogiem i entuzjastyczne recenzje książek zachęciły autora do otwarcia restauracji w Londynie – Neal’s Yard, która wpisuje się w jego filozofię naturalnego, prostego i dobrze wyglądającego jedzenia. Długoletnie doświadczenie Davida w branży graficznej przekłada się na jego dbałość o detale, zmysł do niezwykłych kompozycji i piękne zdjęcia. Aktualnie David Bez cyklicznie publikuje na łamach m.in.: Daily Mail, The Daily Telegraph, The Times; prowadzi również warsztaty kulinarne oraz multi-sensoryczne wydarzenia w swojej restauracji.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Łatwe przepisy na pyszne i zdrowe dania serwowane w miskach.
Naturalne, proste i dobrze wyglądające jedzenie!
Bowl Food to nie tylko najgorętszy trend sezonu, ale przede wszystkim znakomity pomysł na zbilansowaną, zdrową dietę. W swojej nowej książce David Bez zrywa z tradycyjną koncepcją zupy i jak zwykle proponuje oryginalne przepisy na ciepłe dania, serwowane w miskach.
Niebanalne pomysły na pełnowartościowy posiłek dla wszystkich - wegan, wegetarian, witarian i wszystkożerców. Zasada jest prosta: jak najwięcej warzyw, jak najmniej węglowodanów. David Bez proponuje praktyczny podział składników potrawy: na bazę, warzywa, białka, toppingi oraz dressing lub bulion. Dzięki temu każdy przepis jest idealnie zbilansowany, a wszystkie kombinacje dają efekt dań sycących i odżywczych. Jedno jest pewne – David Bez zadbał o każdy detal, aby Twój posiłek cieszył oczy i podniebienie. Napożywny obiad i lżejszą kolację, na lunch w biurze i drugie śniadanie w domu. Na zdrowie!
O autorze
David Bez jest popularnym blogerem kulinarnym i prawdziwym ambasadorem zdrowego żywienia. Jego poprzednie książki [SałatLove i ŚniadanLove] okazały się bestsellerami w kilkudziesięciu krajach. Wielkie zainteresowanie blogiem i entuzjastyczne recenzje książek zachęciły autora do otwarcia restauracji w Londynie – Neal’s Yard, która wpisuje się w jego filozofię naturalnego, prostego i dobrze wyglądającego jedzenia. Długoletnie doświadczenie Davida w branży graficznej przekłada się na jego dbałość o detale, zmysł do niezwykłych kompozycji i piękne zdjęcia. Aktualnie David Bez cyklicznie publikuje na łamach m.in.: Daily Mail, The Daily Telegraph, The Times; prowadzi również warsztaty kulinarne oraz multi-sensoryczne wydarzenia w swojej restauracji.