Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Szybko i zdrowo. Fast food w wersji fit
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zdrowe wersje fast foodów? To jak najbardziej możliwe, a ta książka to świetny przykład na to, jak połączyć smak z korzyściami zdrowotnymi. Zawiera ponad 30 przepisów na szybkie i klasyczne dania, dodatki oraz sosy, które zadowolą nawet najbardziej wymagających miłośników szybkiej kuchni.
Z lektury dowiesz się, co sprawia, że typowy fast food jest niezdrowy, oraz jaki wpływ na zdrowie i kondycję ma częste stołowanie się w takich miejscach. Które z powszechnie znanych dań jest najbardziej kaloryczne i czym można je zastąpić, by nie rezygnować z ulubionych smaków?
Autorem książki jest Michał Wrzosek, specjalista w dziedzinie dietetyki klinicznej, absolwent Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego i wykładowca Akademii Instruktorów Sportu S4. Jest także trenerem personalnym i obecnie kończy studia doktoranckie w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Z myślą o przygotowaniu domowych wersji potraw, jak z najlepszych restauracji sieciowych, autor podpowiada, jakie składniki najlepiej się sprawdzą. Spróbuj i przekonaj się sam — jeden burger na pewno świata nie zrujnuje!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zdrowe wersje fast foodów? To jak najbardziej możliwe, a ta książka to świetny przykład na to, jak połączyć smak z korzyściami zdrowotnymi. Zawiera ponad 30 przepisów na szybkie i klasyczne dania, dodatki oraz sosy, które zadowolą nawet najbardziej wymagających miłośników szybkiej kuchni.
Z lektury dowiesz się, co sprawia, że typowy fast food jest niezdrowy, oraz jaki wpływ na zdrowie i kondycję ma częste stołowanie się w takich miejscach. Które z powszechnie znanych dań jest najbardziej kaloryczne i czym można je zastąpić, by nie rezygnować z ulubionych smaków?
Autorem książki jest Michał Wrzosek, specjalista w dziedzinie dietetyki klinicznej, absolwent Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego i wykładowca Akademii Instruktorów Sportu S4. Jest także trenerem personalnym i obecnie kończy studia doktoranckie w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Z myślą o przygotowaniu domowych wersji potraw, jak z najlepszych restauracji sieciowych, autor podpowiada, jakie składniki najlepiej się sprawdzą. Spróbuj i przekonaj się sam — jeden burger na pewno świata nie zrujnuje!
