Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Mięso na różne sposoby
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przygotowując posiłek, niezależnie od tego, czy jest to codzienny obiad, czy bardziej wystawne przyjęcie, często stoimy przed dylematem wyboru odpowiedniego mięsa i sposobu jego przyrządzenia. Aby ułatwić ten wybór, oferujemy bogaty zbiór przepisów na różnorodne mięsa, przygotowane w rozmaity sposób. Wśród nich znajdują się tradycyjnie używane w naszej kuchni gatunki mięsa, takie jak wołowina, wieprzowina i cielęcina, ale także mniej popularne, a równie smakowite i pełne wartości odżywczych jagnięcina i baranina. Mięsa te można przyrządzać na wiele sposobów: na ciepło, na zimno, pieczone, smażone, duszone czy gotowane. W książce znajdziemy przepisy nie tylko z rodzimej, polskiej kuchni, ale również z kuchni całego świata. Łącznie ponad 160 przepisów podzielonych na sześć kategorii, zapewniających każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Przygotowując posiłek, niezależnie od tego, czy jest to codzienny obiad, czy bardziej wystawne przyjęcie, często stoimy przed dylematem wyboru odpowiedniego mięsa i sposobu jego przyrządzenia. Aby ułatwić ten wybór, oferujemy bogaty zbiór przepisów na różnorodne mięsa, przygotowane w rozmaity sposób. Wśród nich znajdują się tradycyjnie używane w naszej kuchni gatunki mięsa, takie jak wołowina, wieprzowina i cielęcina, ale także mniej popularne, a równie smakowite i pełne wartości odżywczych jagnięcina i baranina. Mięsa te można przyrządzać na wiele sposobów: na ciepło, na zimno, pieczone, smażone, duszone czy gotowane. W książce znajdziemy przepisy nie tylko z rodzimej, polskiej kuchni, ale również z kuchni całego świata. Łącznie ponad 160 przepisów podzielonych na sześć kategorii, zapewniających każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
