Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Italia do zjedzenia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
„Italia do zjedzenia” to wyjątkowa książka łącząca przepisy kulinarne z opowieściami o Włoszech. Dzieło Bartek Kieżuna, znanego dziennikarza kulinarnego i blogera współpracującego m.in. z magazynem "Kukbuk", jest prawdziwą podróżą po włoskich smakach i kulturze. Książka oferuje przystępne opowiadania wzbogacone o piękne fotografie z licznych włoskich wojaży autora. Kieżun, z wykształcenia antropolog kultury, z pasją dzieli się swoją miłością do gotowania i włoskiej kuchni.
Jest również zasłużonym pierwszym polskim zdobywcą Barilla Cup i absolwentem Szkoły Sommelierów. Na co dzień poza pisarstwem i gotowaniem, współpracuje z Radiem Kraków oraz prowadzi Miejsce Sklep – galerię specjalizującą się w polskim dizajnie z lat sześćdziesiątych. Bartek Kieżun nie tylko przygotowuje dania, ale także organizuje warsztaty kulinarne, wyjątkowe degustacyjne kolacje oraz ocenia konkursy kulinarne. Jego książka jest nie tylko inspiracją w kuchni, ale też bogatą w przekaz płynącą z głębokiego zrozumienia włoskiego ducha.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
„Italia do zjedzenia” to wyjątkowa książka łącząca przepisy kulinarne z opowieściami o Włoszech. Dzieło Bartek Kieżuna, znanego dziennikarza kulinarnego i blogera współpracującego m.in. z magazynem "Kukbuk", jest prawdziwą podróżą po włoskich smakach i kulturze. Książka oferuje przystępne opowiadania wzbogacone o piękne fotografie z licznych włoskich wojaży autora. Kieżun, z wykształcenia antropolog kultury, z pasją dzieli się swoją miłością do gotowania i włoskiej kuchni.
Jest również zasłużonym pierwszym polskim zdobywcą Barilla Cup i absolwentem Szkoły Sommelierów. Na co dzień poza pisarstwem i gotowaniem, współpracuje z Radiem Kraków oraz prowadzi Miejsce Sklep – galerię specjalizującą się w polskim dizajnie z lat sześćdziesiątych. Bartek Kieżun nie tylko przygotowuje dania, ale także organizuje warsztaty kulinarne, wyjątkowe degustacyjne kolacje oraz ocenia konkursy kulinarne. Jego książka jest nie tylko inspiracją w kuchni, ale też bogatą w przekaz płynącą z głębokiego zrozumienia włoskiego ducha.
