Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Chleba naszego powszedniego...
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta wyjątkowa książka otwiera przed czytelnikiem sekrety klasztornych kulinariów, łącząc w sobie elementy kucharskie, zdrowotne oraz ziołoznawcze. Bazując na bogatej klasztornej tradycji, książka przedstawia różnorodne przepisy kulinarne, obejmujące zupy, makarony, mięsa i ryby. Ponadto zawiera receptury oparte na darach natury, takich jak zioła, owoce i warzywa, oraz przepisy na nalewki i likiery.
Publikacja dostarcza również szczegółowych opisów popularnych roślin leczniczych i ziołowych receptur pomagających w walce z różnymi dolegliwościami. Znajdziemy w niej przepisy dla osób z delikatnym układem trawiennym oraz dania dedykowane świętym i wydarzeniom religijnym. Dodatkowo, książka zawiera cenne informacje o zdrowotnych właściwościach produktów takich jak piwo, wino, oliwa, migdały, przyprawy i herbaty ziołowe.
To dzieło jest nie tylko niezwykłą podróżą przez smaki i aromaty, ale również kompleksowym leksykonem zdrowia fizycznego i duchowego. Stanowi również przewodnik po historii i tradycji duchowej Europy, które miały ogromny wpływ na ewolucję europejskiej kuchni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta wyjątkowa książka otwiera przed czytelnikiem sekrety klasztornych kulinariów, łącząc w sobie elementy kucharskie, zdrowotne oraz ziołoznawcze. Bazując na bogatej klasztornej tradycji, książka przedstawia różnorodne przepisy kulinarne, obejmujące zupy, makarony, mięsa i ryby. Ponadto zawiera receptury oparte na darach natury, takich jak zioła, owoce i warzywa, oraz przepisy na nalewki i likiery.
Publikacja dostarcza również szczegółowych opisów popularnych roślin leczniczych i ziołowych receptur pomagających w walce z różnymi dolegliwościami. Znajdziemy w niej przepisy dla osób z delikatnym układem trawiennym oraz dania dedykowane świętym i wydarzeniom religijnym. Dodatkowo, książka zawiera cenne informacje o zdrowotnych właściwościach produktów takich jak piwo, wino, oliwa, migdały, przyprawy i herbaty ziołowe.
To dzieło jest nie tylko niezwykłą podróżą przez smaki i aromaty, ale również kompleksowym leksykonem zdrowia fizycznego i duchowego. Stanowi również przewodnik po historii i tradycji duchowej Europy, które miały ogromny wpływ na ewolucję europejskiej kuchni.
