Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Salt Fat Acid Heat. Cztery składniki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Poznaj tajniki gotowania z każdego dostępnego składnika, bez względu na miejsce, i to nawet bez potrzeby korzystania z dokładnych przepisów, dzięki niezwykłemu podejściu opartemu na CZTERECH SKŁADNIKACH. Już nigdy nie będziesz czuć potrzeby rygorystycznego trzymania się przepisów ani zazdrościć tym, którzy potrafią stworzyć coś pysznego z minimalnych zasobów. Ta innowacyjna metoda, oparta na czterech kluczowych komponentach, umożliwia swobodne eksperymentowanie podczas gotowania dzięki prostej formule, w której za smak odpowiedzialne są:
- sól, która intensyfikuje aromat potraw,
- tłuszcz, który dodaje pełni smaku,
- kwas, który zapewnia harmonię,
- oraz ciepło, które nadaje potrawom odpowiednią teksturę.
Dzięki tej książce zyskasz zdolność intuicyjnego gotowania, nauczysz się polegać na własnym zmyśle smaku i osiągniesz biegłość w sztuce kulinarnej. Przekonasz się także, że to nie przepisy decydują o prawdziwym smaku potraw.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Poznaj tajniki gotowania z każdego dostępnego składnika, bez względu na miejsce, i to nawet bez potrzeby korzystania z dokładnych przepisów, dzięki niezwykłemu podejściu opartemu na CZTERECH SKŁADNIKACH. Już nigdy nie będziesz czuć potrzeby rygorystycznego trzymania się przepisów ani zazdrościć tym, którzy potrafią stworzyć coś pysznego z minimalnych zasobów. Ta innowacyjna metoda, oparta na czterech kluczowych komponentach, umożliwia swobodne eksperymentowanie podczas gotowania dzięki prostej formule, w której za smak odpowiedzialne są:
- sól, która intensyfikuje aromat potraw,
- tłuszcz, który dodaje pełni smaku,
- kwas, który zapewnia harmonię,
- oraz ciepło, które nadaje potrawom odpowiednią teksturę.
Dzięki tej książce zyskasz zdolność intuicyjnego gotowania, nauczysz się polegać na własnym zmyśle smaku i osiągniesz biegłość w sztuce kulinarnej. Przekonasz się także, że to nie przepisy decydują o prawdziwym smaku potraw.
