Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Najlepsze piwa świata
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta elegancko wydana książka, zawierająca 288 stron, to prawdziwa gratka dla miłośników piwa. Wewnątrz znajdują się różnorodne, piękne fotografie prezentujące nie tylko butelki i etykiety, ale także miejsca, gdzie powstają doskonałe gatunki tego popularnego napoju. Czytelnicy odkryją szczegółowe informacje na temat procesu warzenia oraz technik wyboru piw. Autorzy umieścili również ranking dziesięciu najlepszych piw na świecie. Opisano tu także piwa pochodzące z różnych zakątków świata, takich jak Wielka Brytania, Belgia, Niemcy, Czechy, Skandynawia, Francja, Szwajcaria, Polska, Europa Wschodnia, a także regiony Ameryki, Azji i Afryki. Szczególnie interesującą częścią książki jest rozdział poświęcony sztuce łączenia piwa z jedzeniem, który podpowiada, jakie piwo najlepiej komponuje się z określonymi potrawami. To doskonała i inspirująca lektura zarówno dla piwnych entuzjastów, jak i wytrawnych koneserów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta elegancko wydana książka, zawierająca 288 stron, to prawdziwa gratka dla miłośników piwa. Wewnątrz znajdują się różnorodne, piękne fotografie prezentujące nie tylko butelki i etykiety, ale także miejsca, gdzie powstają doskonałe gatunki tego popularnego napoju. Czytelnicy odkryją szczegółowe informacje na temat procesu warzenia oraz technik wyboru piw. Autorzy umieścili również ranking dziesięciu najlepszych piw na świecie. Opisano tu także piwa pochodzące z różnych zakątków świata, takich jak Wielka Brytania, Belgia, Niemcy, Czechy, Skandynawia, Francja, Szwajcaria, Polska, Europa Wschodnia, a także regiony Ameryki, Azji i Afryki. Szczególnie interesującą częścią książki jest rozdział poświęcony sztuce łączenia piwa z jedzeniem, który podpowiada, jakie piwo najlepiej komponuje się z określonymi potrawami. To doskonała i inspirująca lektura zarówno dla piwnych entuzjastów, jak i wytrawnych koneserów.
