Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kobiety. praca i sztuka savoir-vivre'u
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Mireille Guilliano, autorka takich bestsellerów jak "Francuski na każdy sezon" i "Francuski nie tyją", powraca z nową książką, w której podejmuje temat współczesnych kobiet aktywnych w życiu zawodowym. Książka ta zgłębia kwestie związane z równoważeniem obowiązków zawodowych i prywatnych, oferując praktyczne wskazówki dla kobiet funkcjonujących w świecie biznesu, zdominowanym przez mężczyzn, oraz na temat budowania własnej pewności siebie.
Guilliano, która przez wiele lat była dyrektorem generalnym amerykańskiego oddziału Veuve Clicquot, dzieli się w książce swoimi bogatymi doświadczeniami zawodowymi i anegdotami z kariery. Te osobiste opowieści nadają książce autentyczności i lekki ton humorystyczny. Dodatkowym atutem publikacji są przepisy kulinarne inspirowane francuską tradycją, które podkreślają radość płynącą z życia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Mireille Guilliano, autorka takich bestsellerów jak "Francuski na każdy sezon" i "Francuski nie tyją", powraca z nową książką, w której podejmuje temat współczesnych kobiet aktywnych w życiu zawodowym. Książka ta zgłębia kwestie związane z równoważeniem obowiązków zawodowych i prywatnych, oferując praktyczne wskazówki dla kobiet funkcjonujących w świecie biznesu, zdominowanym przez mężczyzn, oraz na temat budowania własnej pewności siebie.
Guilliano, która przez wiele lat była dyrektorem generalnym amerykańskiego oddziału Veuve Clicquot, dzieli się w książce swoimi bogatymi doświadczeniami zawodowymi i anegdotami z kariery. Te osobiste opowieści nadają książce autentyczności i lekki ton humorystyczny. Dodatkowym atutem publikacji są przepisy kulinarne inspirowane francuską tradycją, które podkreślają radość płynącą z życia.
