Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jednym z najbardziej wyczekiwanych wydawnictw w świecie kulinariów roślinnych jest książka autorki bloga Jadłonomia, znanego jako najpopularniejszy blog o kuchni roślinnej w Polsce. Marta Dymek, której przepisy zdobyły uznanie w programie Dzień Dobry TVN, odpowiada na pytania nurtujące wielu miłośników kulinarnych eksperymentów: Czy każda części brokułu nadaje się do gotowania? Jak spożytkować nać marchewki? Czy możliwy jest przygotowanie świątecznego pasztetu bez mięsa?
Te i wiele innych kwestii kulinarnych rozwiewa ponad setka przepisów zaprezentowanych przez autorkę. W jej książce pojawiają się pomysłowe dania wegańskie na każdą porę dnia, w tym na śniadania, obiady i kolacje. Niektóre z przepisów zaskakują kreatywnym podejściem do składników: burak przemienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka harmonizuje smak z gruszką, a kapusta zamienia się w chrupiące chipsy. Pozycja ta jest niezastąpioną inspiracją nie tylko dla wegan, ale również dla wszystkich tych, którzy poszukują alternatywy dla tradycyjnych, mięsnych dań.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jednym z najbardziej wyczekiwanych wydawnictw w świecie kulinariów roślinnych jest książka autorki bloga Jadłonomia, znanego jako najpopularniejszy blog o kuchni roślinnej w Polsce. Marta Dymek, której przepisy zdobyły uznanie w programie Dzień Dobry TVN, odpowiada na pytania nurtujące wielu miłośników kulinarnych eksperymentów: Czy każda części brokułu nadaje się do gotowania? Jak spożytkować nać marchewki? Czy możliwy jest przygotowanie świątecznego pasztetu bez mięsa?
Te i wiele innych kwestii kulinarnych rozwiewa ponad setka przepisów zaprezentowanych przez autorkę. W jej książce pojawiają się pomysłowe dania wegańskie na każdą porę dnia, w tym na śniadania, obiady i kolacje. Niektóre z przepisów zaskakują kreatywnym podejściem do składników: burak przemienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka harmonizuje smak z gruszką, a kapusta zamienia się w chrupiące chipsy. Pozycja ta jest niezastąpioną inspiracją nie tylko dla wegan, ale również dla wszystkich tych, którzy poszukują alternatywy dla tradycyjnych, mięsnych dań.
