Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wzmacniamy serce naturalnie. Flawonoidy - naturalny lek nasercowy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Flawonoidy, które od ponad pół wieku cieszą się uznaniem w Europie, zyskują coraz większą popularność również w Ameryce Północnej. Dzięki swoim udowodnionym naukowo właściwościom wspierającym układ sercowo-naczyniowy, stanowią doskonałą alternatywę dla osób pragnących uniknąć skutków ubocznych często towarzyszących tradycyjnej farmakoterapii. Jest to szczególnie istotne dla tych, którzy doświadczyli już zawału serca i obawiają się kolejnych komplikacji.
Autorka tej książki przedstawia liczne produkty spożywcze oraz zioła, które odgrywają kluczową rolę w ochronie przed chorobami serca, problemami z krążeniem, obrzękami, żylakami i nieszczelnością naczyń krwionośnych. Książka oferuje jasne wskazówki, jak wzbogacić dietę o flawonoidy, co jest łatwe do wdrożenia nawet w zabieganym stylu życia.
Adresując potrzeby zarówno smakoszy, jak i osób poszukujących wygodnych rozwiązań, autorka przygotowała przepisy na szybkie i smaczne dania: od śniadań, przez obiady i sałatki, po różnorodne wypieki. Dzięki temu czytelnik ma możliwość nie tylko poprawić swoje zdrowie, ale także cieszyć się różnorodnością posiłków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Flawonoidy, które od ponad pół wieku cieszą się uznaniem w Europie, zyskują coraz większą popularność również w Ameryce Północnej. Dzięki swoim udowodnionym naukowo właściwościom wspierającym układ sercowo-naczyniowy, stanowią doskonałą alternatywę dla osób pragnących uniknąć skutków ubocznych często towarzyszących tradycyjnej farmakoterapii. Jest to szczególnie istotne dla tych, którzy doświadczyli już zawału serca i obawiają się kolejnych komplikacji.
Autorka tej książki przedstawia liczne produkty spożywcze oraz zioła, które odgrywają kluczową rolę w ochronie przed chorobami serca, problemami z krążeniem, obrzękami, żylakami i nieszczelnością naczyń krwionośnych. Książka oferuje jasne wskazówki, jak wzbogacić dietę o flawonoidy, co jest łatwe do wdrożenia nawet w zabieganym stylu życia.
Adresując potrzeby zarówno smakoszy, jak i osób poszukujących wygodnych rozwiązań, autorka przygotowała przepisy na szybkie i smaczne dania: od śniadań, przez obiady i sałatki, po różnorodne wypieki. Dzięki temu czytelnik ma możliwość nie tylko poprawić swoje zdrowie, ale także cieszyć się różnorodnością posiłków.
