Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wielka kuchnia myśliwska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka autorstwa Grzegorza Russaka to prawdziwa perła wśród pozycji poświęconych kuchni myśliwskiej. „Praktyczna kuchnia myśliwska” to niezbędnik w bibliotece nie tylko myśliwych, ale również wszystkich wielbicieli dziczyzny, którzy pragną przygotowywać zdrowe i smaczne potrawy w domowych warunkach. Russak, będący uznanym ekspertem w tej dziedzinie, prezentuje zarówno nowoczesne, jak i tradycyjne przepisy, które pozwolą cieszyć się wyjątkowym smakiem dziczyzny. Książka stanowi znakomity wybór na prezent, nie tylko ze względu na swoją zawartość, ale także dzięki licznie zawartym ilustracjom. Podzielona jest na cztery rozdziały odpowiadające sezonowym składnikom, co ułatwia dostosowanie potraw do dostępnych produktów. Oprócz dań z dziczyzny, czytelnik znajdzie w niej także przepisy na różne nalewki procentowe.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka autorstwa Grzegorza Russaka to prawdziwa perła wśród pozycji poświęconych kuchni myśliwskiej. „Praktyczna kuchnia myśliwska” to niezbędnik w bibliotece nie tylko myśliwych, ale również wszystkich wielbicieli dziczyzny, którzy pragną przygotowywać zdrowe i smaczne potrawy w domowych warunkach. Russak, będący uznanym ekspertem w tej dziedzinie, prezentuje zarówno nowoczesne, jak i tradycyjne przepisy, które pozwolą cieszyć się wyjątkowym smakiem dziczyzny. Książka stanowi znakomity wybór na prezent, nie tylko ze względu na swoją zawartość, ale także dzięki licznie zawartym ilustracjom. Podzielona jest na cztery rozdziały odpowiadające sezonowym składnikom, co ułatwia dostosowanie potraw do dostępnych produktów. Oprócz dań z dziczyzny, czytelnik znajdzie w niej także przepisy na różne nalewki procentowe.
