Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wędzenie mięsa i ryb
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Poradnik ten jest idealnym przewodnikiem dla miłośników wędzenia, którzy chcą samodzielnie zgłębić tę pasjonującą sztukę. Oferuje szczegółowe wskazówki dotyczące budowy własnej, przydomowej wędzarni, pozwalając na realizację marzeń o domowych wyrobach wędzonych. Książka omawia różnorodne metody wędzenia, które zadowolą zarówno początkujących, jak i doświadczonych wędzarzy.
Duży nacisk położony jest na wybór odpowiednich gatunków drewna i trocin, co jest kluczowe dla uzyskania pożądanego aromatu i smaku wędzonych produktów. Szczegółowo zaprezentowane są także techniki wytwarzania dymu, co pozwala na pełne panowanie nad procesem wędzenia.
Nie brakuje praktycznych porad dotyczących samego wędzenia mięsa, kiełbas i ryb, dostarczając cennych informacji i trików, które pomogą uniknąć najczęstszych błędów. Ponadto, czytelnicy mogą odkryć zarówno proste, jak i bardziej skomplikowane przepisy kulinarne, które wzbogacą ich domowe menu i zachwycą podniebienia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Poradnik ten jest idealnym przewodnikiem dla miłośników wędzenia, którzy chcą samodzielnie zgłębić tę pasjonującą sztukę. Oferuje szczegółowe wskazówki dotyczące budowy własnej, przydomowej wędzarni, pozwalając na realizację marzeń o domowych wyrobach wędzonych. Książka omawia różnorodne metody wędzenia, które zadowolą zarówno początkujących, jak i doświadczonych wędzarzy.
Duży nacisk położony jest na wybór odpowiednich gatunków drewna i trocin, co jest kluczowe dla uzyskania pożądanego aromatu i smaku wędzonych produktów. Szczegółowo zaprezentowane są także techniki wytwarzania dymu, co pozwala na pełne panowanie nad procesem wędzenia.
Nie brakuje praktycznych porad dotyczących samego wędzenia mięsa, kiełbas i ryb, dostarczając cennych informacji i trików, które pomogą uniknąć najczęstszych błędów. Ponadto, czytelnicy mogą odkryć zarówno proste, jak i bardziej skomplikowane przepisy kulinarne, które wzbogacą ich domowe menu i zachwycą podniebienia.
