Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Wędzenie mięsa i ryb to wyjątkowa technika, która znacząco podnosi jakość i smak potraw. Dla wielu osób jest to również ulubiona forma rekreacji, która przynosi nie tylko satysfakcję, ale także pozwala na tworzenie wyśmienitych, pełnych aromatu dań. Książka zawiera wiele interesujących elementów, które pomogą każdemu w zdobywaniu umiejętności wędzenia. Znajdziesz tu informacje o historii tej techniki, praktyczne wskazówki dotyczące przygotowywania mięsa, kiełbas oraz ryb przed wędzeniem. Ponadto, książka oferuje wiedzę na temat różnych metod wędzenia i konstrukcji wędzarni. Na końcu czekają na Ciebie inspirujące przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby oraz owoce morza, które na pewno wzbogacą Twoje kulinaria.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Wędzenie mięsa i ryb to wyjątkowa technika, która znacząco podnosi jakość i smak potraw. Dla wielu osób jest to również ulubiona forma rekreacji, która przynosi nie tylko satysfakcję, ale także pozwala na tworzenie wyśmienitych, pełnych aromatu dań. Książka zawiera wiele interesujących elementów, które pomogą każdemu w zdobywaniu umiejętności wędzenia. Znajdziesz tu informacje o historii tej techniki, praktyczne wskazówki dotyczące przygotowywania mięsa, kiełbas oraz ryb przed wędzeniem. Ponadto, książka oferuje wiedzę na temat różnych metod wędzenia i konstrukcji wędzarni. Na końcu czekają na Ciebie inspirujące przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby oraz owoce morza, które na pewno wzbogacą Twoje kulinaria.
