Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Tuba smaku autograf autora
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Wznieś swoje spotkania z bliskimi na nowy poziom dzięki wspólnemu gotowaniu, które staje się najważniejszym elementem każdej imprezy. Każdy ma zadanie – krojenie, smażenie czy obieranie – co sprawia, że kulinarna współpraca dosłownie smakuje lepiej. Przekonaj się, że najlepsze imprezy dzieją się właśnie w kuchni!
Pascal Brodnicki wraz z zespołem z Tuby Smaku demonstruje, że gotowanie jest prawdziwą przyjemnością. To coś więcej niż tylko przygotowywanie posiłków – to również sposób na celebrowanie emocji i wyjątkowych momentów w naszym życiu. Książka zawiera przepisy idealne na różne okazje, takie jak wspólne oglądanie meczu, romantyczna kolacja, piknik czy regeneracja po intensywnym treningu.
Dzięki tej książce poszerzysz repertuar niezawodnych potraw, nigdy więcej nie będziesz się zastanawiać, co ugotować na specjalną okazję. Zyskasz również pretekst do wspólnego gotowania z najbliższymi i nauczysz się tworzyć dania, które swoim poziomem dorównują potrawom serwowanym w najlepszych restauracjach. Będzie to również świetna okazja do odkrywania nowych smaków i technik kulinarnych.
Książka liczy ponad 300 stron pełnych inspiracji do kulinarnych eksperymentów! Otrzymasz przepisy Pascala Brodnickiego i jego przyjaciół z Tuby Smaku, z których każdy prezentuje swoje unikalne podejście do gotowania. Pascal skupia się na ulepszaniu znanych przepisów. Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak zawsze można przygotować coś zdrowego i pysznego, Agata zachęca do cieszenia się słodkościami, które nie są zarezerwowane wyłącznie na deser. Daniel inspiruje smakami Azji, a Michał pokazuje, że kuchnia roślinna może być równie zachwycająca dla miłośników mięsa.
Znajdziesz tu 110 starannie przygotowanych i przetestowanych przepisów. Autorzy zadbali o to, by każdy z nich był nie tylko estetycznie atrakcyjny, ale przede wszystkim smaczny. Wszelkie poprawki zostały dokonane, by ułatwić Ci przygotowanie każdego dania. Te przepisy nie są dostępne na Tubie Smaku, a stanowią wyjątkowe inspiracje powiązane z konkretnymi sytuacjami. Niezależnie od tego, czy zaczynasz przygodę w kuchni, czy jesteś doświadczonym kucharzem, znajdziesz w książce coś dla siebie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Wznieś swoje spotkania z bliskimi na nowy poziom dzięki wspólnemu gotowaniu, które staje się najważniejszym elementem każdej imprezy. Każdy ma zadanie – krojenie, smażenie czy obieranie – co sprawia, że kulinarna współpraca dosłownie smakuje lepiej. Przekonaj się, że najlepsze imprezy dzieją się właśnie w kuchni!
Pascal Brodnicki wraz z zespołem z Tuby Smaku demonstruje, że gotowanie jest prawdziwą przyjemnością. To coś więcej niż tylko przygotowywanie posiłków – to również sposób na celebrowanie emocji i wyjątkowych momentów w naszym życiu. Książka zawiera przepisy idealne na różne okazje, takie jak wspólne oglądanie meczu, romantyczna kolacja, piknik czy regeneracja po intensywnym treningu.
Dzięki tej książce poszerzysz repertuar niezawodnych potraw, nigdy więcej nie będziesz się zastanawiać, co ugotować na specjalną okazję. Zyskasz również pretekst do wspólnego gotowania z najbliższymi i nauczysz się tworzyć dania, które swoim poziomem dorównują potrawom serwowanym w najlepszych restauracjach. Będzie to również świetna okazja do odkrywania nowych smaków i technik kulinarnych.
Książka liczy ponad 300 stron pełnych inspiracji do kulinarnych eksperymentów! Otrzymasz przepisy Pascala Brodnickiego i jego przyjaciół z Tuby Smaku, z których każdy prezentuje swoje unikalne podejście do gotowania. Pascal skupia się na ulepszaniu znanych przepisów. Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak zawsze można przygotować coś zdrowego i pysznego, Agata zachęca do cieszenia się słodkościami, które nie są zarezerwowane wyłącznie na deser. Daniel inspiruje smakami Azji, a Michał pokazuje, że kuchnia roślinna może być równie zachwycająca dla miłośników mięsa.
Znajdziesz tu 110 starannie przygotowanych i przetestowanych przepisów. Autorzy zadbali o to, by każdy z nich był nie tylko estetycznie atrakcyjny, ale przede wszystkim smaczny. Wszelkie poprawki zostały dokonane, by ułatwić Ci przygotowanie każdego dania. Te przepisy nie są dostępne na Tubie Smaku, a stanowią wyjątkowe inspiracje powiązane z konkretnymi sytuacjami. Niezależnie od tego, czy zaczynasz przygodę w kuchni, czy jesteś doświadczonym kucharzem, znajdziesz w książce coś dla siebie.
