Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Technologia i towaroznawstwo
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik ten stanowi kompendium wiedzy dla uczniów technikum z zakresu przedmiotów technologia i towaroznawstwo. Zawiera szczegółowe informacje dotyczące klasyfikacji i etykietowania towarów, procesów produkcyjnych oraz ich wpływu na jakość wyrobów. Czytelnik znajdzie tu również omówienie zasad normalizacji, systemów zapewnienia jakości, a także procedur certyfikacji i akredytacji obowiązujących zarówno w Polsce, jak i na arenie międzynarodowej. Książka ta uczy praw i obowiązków zarówno konsumentów, jak i sprzedawców oraz przedstawia zagadnienia związane z gospodarką opakowaniową, regułami transportu i przechowywania, a także metodami wydłużania trwałości towarów. Porusza również kwestie związane z właściwościami towarów, w tym tych spożywczych. Publikacja ta jest nowoczesnym zamiennikiem książki Haliny Rawdanowicz "Ogólne wiadomości z towaroznawstwa".
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik ten stanowi kompendium wiedzy dla uczniów technikum z zakresu przedmiotów technologia i towaroznawstwo. Zawiera szczegółowe informacje dotyczące klasyfikacji i etykietowania towarów, procesów produkcyjnych oraz ich wpływu na jakość wyrobów. Czytelnik znajdzie tu również omówienie zasad normalizacji, systemów zapewnienia jakości, a także procedur certyfikacji i akredytacji obowiązujących zarówno w Polsce, jak i na arenie międzynarodowej. Książka ta uczy praw i obowiązków zarówno konsumentów, jak i sprzedawców oraz przedstawia zagadnienia związane z gospodarką opakowaniową, regułami transportu i przechowywania, a także metodami wydłużania trwałości towarów. Porusza również kwestie związane z właściwościami towarów, w tym tych spożywczych. Publikacja ta jest nowoczesnym zamiennikiem książki Haliny Rawdanowicz "Ogólne wiadomości z towaroznawstwa".
