Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Sztuka Umiaru
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkrywanie radości związanej z umiarkowaniem w jedzeniu może prowadzić do znacznej poprawy jakości życia. Kluczem do lepszego zdrowia, dobrego samopoczucia oraz ochrony środowiska i oszczędności finansowych jest zmiana nawyków żywieniowych.
Francuzka, która od ponad dwudziestu pięciu lat zdecydowała się zamieszkać w Japonii, autorka książki "Sztuka prostoty", dzieli się swoimi obserwacjami na temat tamtejszego stylu życia. W Japonii prosta zasada "mniej znaczy więcej" rządzi wieloma aspektami życia. Loreau zauważa, że na przestrzeni ostatnich pięćdziesięciu lat mieszkańcy Zachodu zaczynają przypominać maszyny nieustannie konsumujące i apeluje o przemyślenie naszego podejścia do jedzenia. Zdaniem autorki, niekontrolowana konsumpcja jest przyczyną wielu współczesnych problemów cywilizacyjnych.
W swojej książce Loreau odkrywa tajniki zdrowej, prostej, a jednocześnie smacznej diety. Zwraca uwagę na potrzebę większego umiaru w spożywaniu posiłków i zachęca do słuchania potrzeb nie tylko ciała, ale również ducha. "Sztuka umiaru" oferuje szereg praktycznych wskazówek, które pozwalają na trwałą zmianę nawyków żywieniowych na bardziej ekonomiczne i ekologiczne, a przy tym pomagają odkryć prawdziwą przyjemność z jedzenia. Książka ta pokazuje, jak osiągnąć harmonię między ciałem a umysłem i odzyskać radość życia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkrywanie radości związanej z umiarkowaniem w jedzeniu może prowadzić do znacznej poprawy jakości życia. Kluczem do lepszego zdrowia, dobrego samopoczucia oraz ochrony środowiska i oszczędności finansowych jest zmiana nawyków żywieniowych.
Francuzka, która od ponad dwudziestu pięciu lat zdecydowała się zamieszkać w Japonii, autorka książki "Sztuka prostoty", dzieli się swoimi obserwacjami na temat tamtejszego stylu życia. W Japonii prosta zasada "mniej znaczy więcej" rządzi wieloma aspektami życia. Loreau zauważa, że na przestrzeni ostatnich pięćdziesięciu lat mieszkańcy Zachodu zaczynają przypominać maszyny nieustannie konsumujące i apeluje o przemyślenie naszego podejścia do jedzenia. Zdaniem autorki, niekontrolowana konsumpcja jest przyczyną wielu współczesnych problemów cywilizacyjnych.
W swojej książce Loreau odkrywa tajniki zdrowej, prostej, a jednocześnie smacznej diety. Zwraca uwagę na potrzebę większego umiaru w spożywaniu posiłków i zachęca do słuchania potrzeb nie tylko ciała, ale również ducha. "Sztuka umiaru" oferuje szereg praktycznych wskazówek, które pozwalają na trwałą zmianę nawyków żywieniowych na bardziej ekonomiczne i ekologiczne, a przy tym pomagają odkryć prawdziwą przyjemność z jedzenia. Książka ta pokazuje, jak osiągnąć harmonię między ciałem a umysłem i odzyskać radość życia.
