Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Niewyczerpane źródło energii. Nasiona, rośliny strączkowe i zboża w naszej kuchni
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zboża, rośliny strączkowe i nasiona — pełne energii i wartości odżywczych — oferują nieskończone możliwości kulinarne. Mogą być używane w formie świeżej, suszonej, mielonej na mąkę lub jako makarony, pieczywo, oleje i napoje. Te składniki odgrywają kluczową rolę w dostarczaniu zrównoważonej diety przez cały rok, będąc jednocześnie tanie i łatwe w przechowywaniu. Ich uniwersalność pozwala na przygotowanie różnorodnych potraw — od przystawek, przez dania główne, aż po desery i przekąski.
Książka ta podzielona jest na pięć części, koncentrując się na różnych posiłkach: śniadaniach, obiadach, przekąskach, kolacjach oraz deserach. Każda sekcja rozpoczyna się praktycznym wstępem, pełnym niezbędnych informacji, które pomagają lepiej zrozumieć zalety poszczególnych składników. Dodatkowo, publikacja wzbogacona jest o piękne fotografie, które w przystępny sposób ilustrują łatwe do wykonania przepisy, czyniąc zdrowe i zrównoważone jedzenie jeszcze bardziej atrakcyjnym.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zboża, rośliny strączkowe i nasiona — pełne energii i wartości odżywczych — oferują nieskończone możliwości kulinarne. Mogą być używane w formie świeżej, suszonej, mielonej na mąkę lub jako makarony, pieczywo, oleje i napoje. Te składniki odgrywają kluczową rolę w dostarczaniu zrównoważonej diety przez cały rok, będąc jednocześnie tanie i łatwe w przechowywaniu. Ich uniwersalność pozwala na przygotowanie różnorodnych potraw — od przystawek, przez dania główne, aż po desery i przekąski.
Książka ta podzielona jest na pięć części, koncentrując się na różnych posiłkach: śniadaniach, obiadach, przekąskach, kolacjach oraz deserach. Każda sekcja rozpoczyna się praktycznym wstępem, pełnym niezbędnych informacji, które pomagają lepiej zrozumieć zalety poszczególnych składników. Dodatkowo, publikacja wzbogacona jest o piękne fotografie, które w przystępny sposób ilustrują łatwe do wykonania przepisy, czyniąc zdrowe i zrównoważone jedzenie jeszcze bardziej atrakcyjnym.
