Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Łatwe torty
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Nieoczekiwani goście czy ciągły brak czasu? Dzięki nowym, apetycznym przepisom od Dr. Oetkera to już nie stanowi problemu. W pół godziny można stworzyć wykwintny tort, który zadowoli podniebienia. Wśród propozycji znajdują się na przykład tort „bezowe chmurki”, wiśniowy tort z musem czekoladowym, lekki jak kopiec, prosty z kruszonką czy chrupiący tort - wybór jest różnorodny, a wysiłek minimalny. Niezależnie od tego, czy preferujesz wersje świąteczne, owocowe, klasyczne czy nowoczesne, te wypieki z pewnością zachwycą. Każdy przepis został pieczołowicie opracowany przez Dr. Oetkera i zaprezentowany w sposób, który zapewnia sukces w kuchni. Ponętne, duże zdjęcia nie tylko motywują do działania, ale także podpowiadają, jak serwować torty, by oczarować gości.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Nieoczekiwani goście czy ciągły brak czasu? Dzięki nowym, apetycznym przepisom od Dr. Oetkera to już nie stanowi problemu. W pół godziny można stworzyć wykwintny tort, który zadowoli podniebienia. Wśród propozycji znajdują się na przykład tort „bezowe chmurki”, wiśniowy tort z musem czekoladowym, lekki jak kopiec, prosty z kruszonką czy chrupiący tort - wybór jest różnorodny, a wysiłek minimalny. Niezależnie od tego, czy preferujesz wersje świąteczne, owocowe, klasyczne czy nowoczesne, te wypieki z pewnością zachwycą. Każdy przepis został pieczołowicie opracowany przez Dr. Oetkera i zaprezentowany w sposób, który zapewnia sukces w kuchni. Ponętne, duże zdjęcia nie tylko motywują do działania, ale także podpowiadają, jak serwować torty, by oczarować gości.
