Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia polska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"100 Kultowych Przepisów Kuchni Polskiej" to świeża propozycja wśród książek kucharskich, która przynosi setkę „kultowych” receptur na dania, stanowiące nieodłączny element naszego dzieciństwa, spotkań rodzinnych oraz wyjątkowej atmosfery świątecznych stołów. Zebrane przepisy to nie tylko kulinarne klasyki, ale także dziedzictwo, przekazywane z pokolenia na pokolenie. Aby zapewnić im dalsze życie w XXI wieku, autorzy uwzględnili aktualne dostępności składników, nowoczesne standardy żywieniowe, zmieniające się gusta smakowe oraz wpływ różnych kuchni świata.
Każda z potraw została starannie wyselekcjonowana i dostosowana do współczesnych realiów, a ich smak i wygląd pieczołowicie sprawdzono. Wyjątkowe fotografie, podkreślające klimat i apetyczność prezentowanych dań, wraz z fascynującym wstępem historycznym, wzbogacają całość publikacji. Ta książka pełni zarówno funkcje praktyczne, jak i sentymentalne, będąc nie tylko skarbnicą przepisów, ale również idealnym uniwersalnym prezentem.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"100 Kultowych Przepisów Kuchni Polskiej" to świeża propozycja wśród książek kucharskich, która przynosi setkę „kultowych” receptur na dania, stanowiące nieodłączny element naszego dzieciństwa, spotkań rodzinnych oraz wyjątkowej atmosfery świątecznych stołów. Zebrane przepisy to nie tylko kulinarne klasyki, ale także dziedzictwo, przekazywane z pokolenia na pokolenie. Aby zapewnić im dalsze życie w XXI wieku, autorzy uwzględnili aktualne dostępności składników, nowoczesne standardy żywieniowe, zmieniające się gusta smakowe oraz wpływ różnych kuchni świata.
Każda z potraw została starannie wyselekcjonowana i dostosowana do współczesnych realiów, a ich smak i wygląd pieczołowicie sprawdzono. Wyjątkowe fotografie, podkreślające klimat i apetyczność prezentowanych dań, wraz z fascynującym wstępem historycznym, wzbogacają całość publikacji. Ta książka pełni zarówno funkcje praktyczne, jak i sentymentalne, będąc nie tylko skarbnicą przepisów, ale również idealnym uniwersalnym prezentem.
