Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kill grill. Restauracja od kuchni
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka stanowi prawdziwe odkrycie zarówno dla pasjonatów kulinarnych, jak i dla tych, którzy cenią sobie proste potrawy, takie jak hamburgery. Pasjonaci kulinariów odkryją tu fascynujące opisy dań, ich wyjątkowe smaki oraz kulinarnych innowacji. Ci, którzy preferują prostsze smakołyki, z zainteresowaniem poznają tajniki przyrządzania wyszukanych potraw, co okaże się zarówno pouczające, jak i zaskakujące. Dla osób poszukujących dobrej zabawy książka ta jest niewyczerpanym źródłem humoru. Autor posługuje się barwnym i obrazowym językiem, tworząc niezapomniane postacie i oferując doskonałą analizę społeczną świata kulinariów. Anthony Bourdain z mistrzostwem oddaje specyficzny żargon, nawyki oraz zwyczaje, które towarzyszą ludziom związanym z gastronomią, dostarczając czytelnikowi pasjonujących i pełnych faktów historii.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka stanowi prawdziwe odkrycie zarówno dla pasjonatów kulinarnych, jak i dla tych, którzy cenią sobie proste potrawy, takie jak hamburgery. Pasjonaci kulinariów odkryją tu fascynujące opisy dań, ich wyjątkowe smaki oraz kulinarnych innowacji. Ci, którzy preferują prostsze smakołyki, z zainteresowaniem poznają tajniki przyrządzania wyszukanych potraw, co okaże się zarówno pouczające, jak i zaskakujące. Dla osób poszukujących dobrej zabawy książka ta jest niewyczerpanym źródłem humoru. Autor posługuje się barwnym i obrazowym językiem, tworząc niezapomniane postacie i oferując doskonałą analizę społeczną świata kulinariów. Anthony Bourdain z mistrzostwem oddaje specyficzny żargon, nawyki oraz zwyczaje, które towarzyszą ludziom związanym z gastronomią, dostarczając czytelnikowi pasjonujących i pełnych faktów historii.
