Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Gluten na widelcu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Znani autorzy Peter H.R. Green, ekspert w dziedzinie celiakii, oraz Rory Jones zaprezentowali interesującą książkę, która podejmuje temat glutenu i rosnącej popularności diety bezglutenowej. Ich wspólna publikacja "Gluten na widelcu" wnikliwie bada każdy symptom i schorzenia związane z glutenem, przybliżając czytelnikom naukowe aspekty działania tego białka w naszym organizmie. Autorzy wskazują, komu dieta bezglutenowa może przynieść korzyści, a komu może zaszkodzić, analizując także, jakie problemy zdrowotne może ona rozwiązać.
Książka zagłębia się również w kwestie dotyczące leków, suplementów i produktów spożywczych, które niekiedy niesłusznie są obwiniane o negatywne skutki przypisywane glutenowi. Dzięki klarownym wskazówkom i praktycznym poradom, które oferują autorzy, każdy czytelnik ma szansę na poprawę swojego stylu życia i samopoczucia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Znani autorzy Peter H.R. Green, ekspert w dziedzinie celiakii, oraz Rory Jones zaprezentowali interesującą książkę, która podejmuje temat glutenu i rosnącej popularności diety bezglutenowej. Ich wspólna publikacja "Gluten na widelcu" wnikliwie bada każdy symptom i schorzenia związane z glutenem, przybliżając czytelnikom naukowe aspekty działania tego białka w naszym organizmie. Autorzy wskazują, komu dieta bezglutenowa może przynieść korzyści, a komu może zaszkodzić, analizując także, jakie problemy zdrowotne może ona rozwiązać.
Książka zagłębia się również w kwestie dotyczące leków, suplementów i produktów spożywczych, które niekiedy niesłusznie są obwiniane o negatywne skutki przypisywane glutenowi. Dzięki klarownym wskazówkom i praktycznym poradom, które oferują autorzy, każdy czytelnik ma szansę na poprawę swojego stylu życia i samopoczucia.
