Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Encyklopedia wypieków. Ciasta, ciastka, ciasteczka
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Prawdziwa Encyklopedia wypieków" to kompendium pełne różnorodnych przepisów na różne słodkie i wytrawne wypieki. Książka ta oferuje bogactwo receptur na różnorodne ciastka i ciasteczka – od babeczek i tarteletek po herbatniki, makaroniki i wafle. Znajdziesz tu zarówno przekąski idealne na drugie śniadanie, takie jak drożdżówki z serem czy jagodzianki, jak i smakołyki na popołudniową herbatę – pieguski i kokosanki. Wśród przepisów nie brakuje również eleganckich ciast, które z pewnością zachwycą twoich gości, kiedy się zjawią – od tortów i kremówek po eklery. A dla miłośników pieczywa, książka oferuje przepisy na domowy chleb o cudownym zapachu i chrupiącej skórce, a także różnorodne bułki. Encyklopedia ta to nie tylko przepisy, ale też praktyczne porady, które pomogą każdemu kulinarnie się rozwijać. Niezależnie od tego, czy jesteś początkujący, czy doświadczoną gospodynią, znajdziesz tu wskazówki przydatne przy pieczeniu ciast. To niezwykle cenna pozycja dla każdego, kto pragnie poszerzyć swoje umiejętności cukiernicze. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Prawdziwa Encyklopedia wypieków" to kompendium pełne różnorodnych przepisów na różne słodkie i wytrawne wypieki. Książka ta oferuje bogactwo receptur na różnorodne ciastka i ciasteczka – od babeczek i tarteletek po herbatniki, makaroniki i wafle. Znajdziesz tu zarówno przekąski idealne na drugie śniadanie, takie jak drożdżówki z serem czy jagodzianki, jak i smakołyki na popołudniową herbatę – pieguski i kokosanki. Wśród przepisów nie brakuje również eleganckich ciast, które z pewnością zachwycą twoich gości, kiedy się zjawią – od tortów i kremówek po eklery. A dla miłośników pieczywa, książka oferuje przepisy na domowy chleb o cudownym zapachu i chrupiącej skórce, a także różnorodne bułki. Encyklopedia ta to nie tylko przepisy, ale też praktyczne porady, które pomogą każdemu kulinarnie się rozwijać. Niezależnie od tego, czy jesteś początkujący, czy doświadczoną gospodynią, znajdziesz tu wskazówki przydatne przy pieczeniu ciast. To niezwykle cenna pozycja dla każdego, kto pragnie poszerzyć swoje umiejętności cukiernicze. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
