Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dzika spiżarnia. Wykorzystaj dary lasu, łąki i ogrodu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Oto wyjątkowy przewodnik, który wprowadza czytelnika w pasjonujący świat dzikich roślin, umożliwiając poznanie natury znajdującej się zaledwie kilka kroków od domu. Autor, pełen wiedzy i entuzjazmu, dzieli się praktycznymi wskazówkami oraz intrygującymi faktami dotyczącymi flory, oferując cenne przepisy. Dzięki niemu dowiesz się, jak skutecznie rozróżniać rośliny jadalne od tych trujących oraz odkryjesz metody ich przechowywania, aby móc cieszyć się ich smakiem dłużej.
Książka zawiera aż sześćdziesiąt siedem przepisów, które zainspirują cię do przygotowania zdrowych zielonych koktajli, sałatek, dressingów, past, krakersów, dań głównych, soków i słodkości. Wszystkie te potrawy można wyczarować z chwastów, jagód, korzeni i liści – skarbów, które znajdziesz na łąkach, w lasach i na trawnikach.
Zanurz się w nowe smaki i aromaty, odkrywając nieograniczone możliwości, jakie oferuje natura!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Oto wyjątkowy przewodnik, który wprowadza czytelnika w pasjonujący świat dzikich roślin, umożliwiając poznanie natury znajdującej się zaledwie kilka kroków od domu. Autor, pełen wiedzy i entuzjazmu, dzieli się praktycznymi wskazówkami oraz intrygującymi faktami dotyczącymi flory, oferując cenne przepisy. Dzięki niemu dowiesz się, jak skutecznie rozróżniać rośliny jadalne od tych trujących oraz odkryjesz metody ich przechowywania, aby móc cieszyć się ich smakiem dłużej.
Książka zawiera aż sześćdziesiąt siedem przepisów, które zainspirują cię do przygotowania zdrowych zielonych koktajli, sałatek, dressingów, past, krakersów, dań głównych, soków i słodkości. Wszystkie te potrawy można wyczarować z chwastów, jagód, korzeni i liści – skarbów, które znajdziesz na łąkach, w lasach i na trawnikach.
Zanurz się w nowe smaki i aromaty, odkrywając nieograniczone możliwości, jakie oferuje natura!
