Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dieta bezglutenowa - co wybrać?
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Drugie wydanie książki "Dieta bezglutenowa: co wybrać?", stworzone przez ekspertów z Instytutu Żywności i Żywienia oraz Instytutu „Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka”, oferuje bogate i zrozumiałe informacje na temat diety bezglutenowej. Publikacja porusza kluczowe aspekty dotyczące glutenu, wyjaśnia zasady tworzenia diety wolnej od glutenu w oparciu o zalecenia żywieniowe oraz omawia wartość odżywczą produktów bezglutenowych. Dodatkowo, książka zawiera wytyczne dotyczące etykietowania gotowych produktów bezglutenowych i praktyczne porady na temat przygotowywania posiłków bezglutenowych. Szczególną cechą tej publikacji jest obszerny zbiór tabel, które przedstawiają dane o wartości energetycznej oraz zawartości składników odżywczych w produktach naturalnie pozbawionych glutenu oraz tych produkowanych przemysłowo. Książka jest dedykowana osobom cierpiącym na celiakię i inne schorzenia związane z glutenem, a także dietetykom i kucharzom zarówno zawodowym, jak i gotującym domowo.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Drugie wydanie książki "Dieta bezglutenowa: co wybrać?", stworzone przez ekspertów z Instytutu Żywności i Żywienia oraz Instytutu „Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka”, oferuje bogate i zrozumiałe informacje na temat diety bezglutenowej. Publikacja porusza kluczowe aspekty dotyczące glutenu, wyjaśnia zasady tworzenia diety wolnej od glutenu w oparciu o zalecenia żywieniowe oraz omawia wartość odżywczą produktów bezglutenowych. Dodatkowo, książka zawiera wytyczne dotyczące etykietowania gotowych produktów bezglutenowych i praktyczne porady na temat przygotowywania posiłków bezglutenowych. Szczególną cechą tej publikacji jest obszerny zbiór tabel, które przedstawiają dane o wartości energetycznej oraz zawartości składników odżywczych w produktach naturalnie pozbawionych glutenu oraz tych produkowanych przemysłowo. Książka jest dedykowana osobom cierpiącym na celiakię i inne schorzenia związane z glutenem, a także dietetykom i kucharzom zarówno zawodowym, jak i gotującym domowo.
