Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dania z mięsa i drobiu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Mięso i drób można przyrządzać na wiele sposobów, co często sprawia, że wybór odpowiedniej metody jest wyzwaniem. Przydatne mogą okazać się przepisy pochodzące z różnych kuchni świata, które oferują ogromną różnorodność dań mięsnych. To, jak mięso smakuje, zależy nie tylko od sposobu przyrządzenia – czy to gotowania, smażenia, duszenia czy pieczenia – ale również od użytych przypraw i dodatków. W polskiej tradycji kulinarnej przez wieki królowały różnorodne mięsne potrawy, takie jak pieczenie, pasztety, rolady czy kotlety. W tej książce zawarto bogaty wybór receptur na dania z mięsa i drobiu, w tym pieczenie, zrazy, klopsy oraz wykwintne gulasze i potrawki. Oprócz łatwych i tanich opcji znajdziemy tu także propozycje, które mogą stać się ozdobą każdego stołu. Mamy nadzieję, że proponowane przepisy przyniosą świeżość i różnorodność do Państwa codziennego menu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Mięso i drób można przyrządzać na wiele sposobów, co często sprawia, że wybór odpowiedniej metody jest wyzwaniem. Przydatne mogą okazać się przepisy pochodzące z różnych kuchni świata, które oferują ogromną różnorodność dań mięsnych. To, jak mięso smakuje, zależy nie tylko od sposobu przyrządzenia – czy to gotowania, smażenia, duszenia czy pieczenia – ale również od użytych przypraw i dodatków. W polskiej tradycji kulinarnej przez wieki królowały różnorodne mięsne potrawy, takie jak pieczenie, pasztety, rolady czy kotlety. W tej książce zawarto bogaty wybór receptur na dania z mięsa i drobiu, w tym pieczenie, zrazy, klopsy oraz wykwintne gulasze i potrawki. Oprócz łatwych i tanich opcji znajdziemy tu także propozycje, które mogą stać się ozdobą każdego stołu. Mamy nadzieję, że proponowane przepisy przyniosą świeżość i różnorodność do Państwa codziennego menu.
