Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Cztery pory roku na Polanie Smaków
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dawniej kuchnią rządził odwieczny rytm czterech pór roku.
Gotowało się z tego, co było akurat dostępne, a na pewne smaki trzeba było czekać przez cały rok. Andrzej Polan, utytułowany szef kuchni, który w swojej pracy lubi sięgać do podstaw, tym razem postanowił przybliżyć czytelnikom nieco zapomnianą koncepcję gotowania sezonowo i lokalnie. Potrawy przyrządzane z dostępnych w regionie składników są zdrowe, a odkrywając smakowite patenty naszych przodków, możemy na powrót zakochać się w polskiej kuchni.
Wyrusz w niezwykłą kulinarną podróż w duchu cudze chwalicie, swego nie znacie.
Wybierz się w niepowtarzalną kulinarną podróż po Polsce. Książka podzielona jest na cztery segmenty: wiosnę, lato, jesień i zimę. Znajdziesz w niej przepisy na wyśmienite dania z lokalnych składników, przygotowane w zgodzie z prastarym rytmem czterech pór roku. Są to zarówno proste inspiracje na codzienny obiad, jak i te bardziej skomplikowane zawsze jednak mocno osadzone w realiach czasu i regionu. Polska to piękny kraj, który ma Ci do zaoferowania prawdziwe kulinarne cuda. Biesiaduj z przyjaciółmi i smakuj chwile.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dawniej kuchnią rządził odwieczny rytm czterech pór roku.
Gotowało się z tego, co było akurat dostępne, a na pewne smaki trzeba było czekać przez cały rok. Andrzej Polan, utytułowany szef kuchni, który w swojej pracy lubi sięgać do podstaw, tym razem postanowił przybliżyć czytelnikom nieco zapomnianą koncepcję gotowania sezonowo i lokalnie. Potrawy przyrządzane z dostępnych w regionie składników są zdrowe, a odkrywając smakowite patenty naszych przodków, możemy na powrót zakochać się w polskiej kuchni.
Wyrusz w niezwykłą kulinarną podróż w duchu cudze chwalicie, swego nie znacie.
Wybierz się w niepowtarzalną kulinarną podróż po Polsce. Książka podzielona jest na cztery segmenty: wiosnę, lato, jesień i zimę. Znajdziesz w niej przepisy na wyśmienite dania z lokalnych składników, przygotowane w zgodzie z prastarym rytmem czterech pór roku. Są to zarówno proste inspiracje na codzienny obiad, jak i te bardziej skomplikowane zawsze jednak mocno osadzone w realiach czasu i regionu. Polska to piękny kraj, który ma Ci do zaoferowania prawdziwe kulinarne cuda. Biesiaduj z przyjaciółmi i smakuj chwile.