Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka ta, uznana za klasyk w kategorii książek kucharskich, szczególnie dotyczących pieczenia chleba, jest często nazywana "biblią" miłośników piekarstwa. Oferuje aż 140 przepisów, które obejmują zarówno tradycyjne bagietki, jak i różnorodne wypieki z pełnoziarnistej mąki. Znajdziesz tu również przepisy na chleb z grubszej mąki pszennej typu semolina oraz popularne włoskie specjały drożdżowe, takie jak focaccia. Książka ta wprowadza w pełen zakres technik piekarskich, opisując krok po kroku każdy etap produkcji chleba, od przygotowania zakwasu po finalne dekorowanie pieczywa.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka ta, uznana za klasyk w kategorii książek kucharskich, szczególnie dotyczących pieczenia chleba, jest często nazywana "biblią" miłośników piekarstwa. Oferuje aż 140 przepisów, które obejmują zarówno tradycyjne bagietki, jak i różnorodne wypieki z pełnoziarnistej mąki. Znajdziesz tu również przepisy na chleb z grubszej mąki pszennej typu semolina oraz popularne włoskie specjały drożdżowe, takie jak focaccia. Książka ta wprowadza w pełen zakres technik piekarskich, opisując krok po kroku każdy etap produkcji chleba, od przygotowania zakwasu po finalne dekorowanie pieczywa.
