Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wykwintne desery. Musy, budynie i kremy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka ta jest prawdziwym skarbcem przepisów na wyjątkowe desery, wśród których znajdziemy takie klasyki jak panna cotta, bavarese, zabajone i parfait. Autorzy nie zapomnieli również o wprowadzających element zaskoczenia wariacjach na temat budyniów i musów, które zyskują w tej publikacji nowe, smakowite oblicze. Całość wzbogacają nieocenione porady praktyczne oraz przystępnie podana wiedza teoretyczna z zakresu cukiernictwa, co czyni tę książkę nie tylko zbiorem przepisów, ale również cennym przewodnikiem po świecie słodkich smaków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka ta jest prawdziwym skarbcem przepisów na wyjątkowe desery, wśród których znajdziemy takie klasyki jak panna cotta, bavarese, zabajone i parfait. Autorzy nie zapomnieli również o wprowadzających element zaskoczenia wariacjach na temat budyniów i musów, które zyskują w tej publikacji nowe, smakowite oblicze. Całość wzbogacają nieocenione porady praktyczne oraz przystępnie podana wiedza teoretyczna z zakresu cukiernictwa, co czyni tę książkę nie tylko zbiorem przepisów, ale również cennym przewodnikiem po świecie słodkich smaków.
