Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wielka uczta
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jedna z najbardziej urzekających książek kucharskich ostatnich lat, "Wielka uczta" autorstwa Erin Gleeson, to pozycja, która zachwyca zarówno treścią, jak i formą. Gleeson postanowiła zmienić swoje życie na bardziej spokojne, opuszczając zgiełk Nowego Jorku na rzecz domu w malowniczej, leśnej okolicy blisko San Francisco. Zainspirowana pięknem otaczającej przyrody, stworzyła książkę, która jest nie tylko zbiorem przepisów, lecz także artystycznym wyrazem jej miłości do natury.
Erin prowadzi blog kulinarny www.theforestfeast.com, gdzie dzieli się prostymi, wegetariańskimi przepisami opartymi na sezonowych składnikach. W swojej książce pokazuje, jak przy łatwym w przygotowaniu menu można cieszyć się świeżymi, lekkimi potrawami. Strony tej publikacji są pełne kolorowych zdjęć i akwarelowych ilustracji, które sprawiają, że gotowanie wydaje się być formą sztuki, dostępną dla każdego.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jedna z najbardziej urzekających książek kucharskich ostatnich lat, "Wielka uczta" autorstwa Erin Gleeson, to pozycja, która zachwyca zarówno treścią, jak i formą. Gleeson postanowiła zmienić swoje życie na bardziej spokojne, opuszczając zgiełk Nowego Jorku na rzecz domu w malowniczej, leśnej okolicy blisko San Francisco. Zainspirowana pięknem otaczającej przyrody, stworzyła książkę, która jest nie tylko zbiorem przepisów, lecz także artystycznym wyrazem jej miłości do natury.
Erin prowadzi blog kulinarny www.theforestfeast.com, gdzie dzieli się prostymi, wegetariańskimi przepisami opartymi na sezonowych składnikach. W swojej książce pokazuje, jak przy łatwym w przygotowaniu menu można cieszyć się świeżymi, lekkimi potrawami. Strony tej publikacji są pełne kolorowych zdjęć i akwarelowych ilustracji, które sprawiają, że gotowanie wydaje się być formą sztuki, dostępną dla każdego.