Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Terapia Metaboliczna Witaminą B17
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Informacje zawarte w tej książce umożliwiają czytelnikom poznanie, w jaki sposób terapia metaboliczna może wspierać leczenie i zapobieganie chorobom nowotworowym. Z prawdziwą przyjemnością przedstawiamy roślinną substancję o znanych właściwościach przeciwnowotworowych. Jej skuteczne zastosowanie po raz pierwszy udokumentowano we Francji w latach pięćdziesiątych XIX wieku, podczas leczenia nowotworów u kobiet. Przez kolejne dziesięciolecia skuteczność tej metody została potwierdzona badaniami klinicznymi. Witamina B17, inaczej amigdalina lub letril, obecna jest w wielu roślinach, a największe jej stężenie występuje w nasionach roślin z rodziny różowatych, takich jak morele, brzoskwinie czy śliwki, a także w jabłkach oraz innych owocach z gorzkimi nasionami. Chociaż witamina B17 znajduje się w niewielkich ilościach w wielu roślinach, owocach i warzywach, jej obecność w diecie typowego mieszkańca zachodniego świata jest niestety niewystarczająca.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Informacje zawarte w tej książce umożliwiają czytelnikom poznanie, w jaki sposób terapia metaboliczna może wspierać leczenie i zapobieganie chorobom nowotworowym. Z prawdziwą przyjemnością przedstawiamy roślinną substancję o znanych właściwościach przeciwnowotworowych. Jej skuteczne zastosowanie po raz pierwszy udokumentowano we Francji w latach pięćdziesiątych XIX wieku, podczas leczenia nowotworów u kobiet. Przez kolejne dziesięciolecia skuteczność tej metody została potwierdzona badaniami klinicznymi. Witamina B17, inaczej amigdalina lub letril, obecna jest w wielu roślinach, a największe jej stężenie występuje w nasionach roślin z rodziny różowatych, takich jak morele, brzoskwinie czy śliwki, a także w jabłkach oraz innych owocach z gorzkimi nasionami. Chociaż witamina B17 znajduje się w niewielkich ilościach w wielu roślinach, owocach i warzywach, jej obecność w diecie typowego mieszkańca zachodniego świata jest niestety niewystarczająca.
