Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Święta bez chemii
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Julita Bator zrewolucjonizowała polską kuchnię dzięki swoim książkom, zachęcając wielu do gotowania w sposób zdrowszy i bardziej naturalny. Jako matka trójki dzieci, czerpie ze swojego doświadczenia, dzieląc się niezwykłą wiedzą i sprawdzonymi recepturami, które są wolne od chemicznych dodatków. W swojej najnowszej publikacji, Bator pokazuje, jak można zorganizować święta bez glutaminianu sodu czy sztucznych barwników, świadcząc tym samym, że zdrowe potrawy świąteczne nie muszą być ani skomplikowane, ani czasochłonne.
Autorka oferuje cenne wskazówki, które pomogą stworzyć niezapomniane chwile podczas wigilijnej kolacji, wielkanocnego śniadania czy przyjęcia urodzinowego. Pokazuje, jak w prosty sposób, z wykorzystaniem niewielu składników, można zamienić czekoladowe cukierki na domowe pierniczki, przygotować tradycyjny barszcz z uszkami czy orzeźwiającą lemoniadę. Jej porady sprzyjają tworzeniu w domu atmosfery spokojnych, rodzinnych świąt, w których unoszą się zapachy cynamonu i świeżo upieczonych mazurków, oferując bliskim to, co najcenniejsze.
Całość tych doświadczeń jest osiągnięta bez zastosowania sztucznych dodatków!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Julita Bator zrewolucjonizowała polską kuchnię dzięki swoim książkom, zachęcając wielu do gotowania w sposób zdrowszy i bardziej naturalny. Jako matka trójki dzieci, czerpie ze swojego doświadczenia, dzieląc się niezwykłą wiedzą i sprawdzonymi recepturami, które są wolne od chemicznych dodatków. W swojej najnowszej publikacji, Bator pokazuje, jak można zorganizować święta bez glutaminianu sodu czy sztucznych barwników, świadcząc tym samym, że zdrowe potrawy świąteczne nie muszą być ani skomplikowane, ani czasochłonne.
Autorka oferuje cenne wskazówki, które pomogą stworzyć niezapomniane chwile podczas wigilijnej kolacji, wielkanocnego śniadania czy przyjęcia urodzinowego. Pokazuje, jak w prosty sposób, z wykorzystaniem niewielu składników, można zamienić czekoladowe cukierki na domowe pierniczki, przygotować tradycyjny barszcz z uszkami czy orzeźwiającą lemoniadę. Jej porady sprzyjają tworzeniu w domu atmosfery spokojnych, rodzinnych świąt, w których unoszą się zapachy cynamonu i świeżo upieczonych mazurków, oferując bliskim to, co najcenniejsze.
Całość tych doświadczeń jest osiągnięta bez zastosowania sztucznych dodatków!
