Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Smakowite desery na dwa sposoby. 35 przepsów w wersji klasycznej i light
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ciasta, tarty, keksy, kremy mrożone i napoje Utalentowany szef kuchni Valentin Nraudeau podaje przepisy na desery KLASYCZNE I LIGHT. Obie wersje słodkości łatwo przygotować, są niezwykle smaczne izachwycają wyglądem! Wszystkie desery są przygotowywane na bazie owoców. Według Valentina Nraudeau WSZYSCY MAMY PRAWO DO PRZYJEMNOŚCI, ataką przyjemnością jest pyszny deser na przykład z kremem chantilly iz pięknymi owocami. Desery klasyczne na pewno zadowolą najwybredniejszych smakoszy. Desery light są przeznaczone dla tych, którzy nie chcą zrezygnować z częstego sięgania po desery. Zawierają więcej owoców i są mniej kaloryczne, ale są piękne, bardzo smaczne imożemy jeść je bez poczucia winy. Podane przepisy są zilustrowane zdjęciami, żeby maksymalnie ułatwić przygotowanie deserów.
Teraz wystarczy już tylko wybrać przepis i przygotować deser!
Valentin Nraudeau otworzył pierwszą restaurację w wieku dwudziestu lat iszybko otwierał kolejne. Był uczestnikiem Top Chef, dzięki czemu poznała go szeroka publiczność. Jest bardzo zaangażowany w opracowywanie przepisów kulinarnych dla sportowców i dla osób, które chcą utrzymać dobrą kondycję fizyczną.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ciasta, tarty, keksy, kremy mrożone i napoje Utalentowany szef kuchni Valentin Nraudeau podaje przepisy na desery KLASYCZNE I LIGHT. Obie wersje słodkości łatwo przygotować, są niezwykle smaczne izachwycają wyglądem! Wszystkie desery są przygotowywane na bazie owoców. Według Valentina Nraudeau WSZYSCY MAMY PRAWO DO PRZYJEMNOŚCI, ataką przyjemnością jest pyszny deser na przykład z kremem chantilly iz pięknymi owocami. Desery klasyczne na pewno zadowolą najwybredniejszych smakoszy. Desery light są przeznaczone dla tych, którzy nie chcą zrezygnować z częstego sięgania po desery. Zawierają więcej owoców i są mniej kaloryczne, ale są piękne, bardzo smaczne imożemy jeść je bez poczucia winy. Podane przepisy są zilustrowane zdjęciami, żeby maksymalnie ułatwić przygotowanie deserów.
Teraz wystarczy już tylko wybrać przepis i przygotować deser!
Valentin Nraudeau otworzył pierwszą restaurację w wieku dwudziestu lat iszybko otwierał kolejne. Był uczestnikiem Top Chef, dzięki czemu poznała go szeroka publiczność. Jest bardzo zaangażowany w opracowywanie przepisów kulinarnych dla sportowców i dla osób, które chcą utrzymać dobrą kondycję fizyczną.