Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smaki Grecji
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kulinarna tradycja Grecji, uformowana przez wieki, jest wynikiem zarówno wpływu historycznych wydarzeń, jak i unikalnych geograficznych uwarunkowań tego regionu. W kuchni greckiej królują różnorodne warzywa i aromatyczne przyprawy, a mięsne przysmaki zazwyczaj przygotowywane są na grillu lub duszone. Niezbędnym elementem większości posiłków są sery i pieczywo, a oliwa z oliwek stanowi wszechobecną bazę wielu dań. Co więcej, greckie specjały są nie tylko pyszne i kuszące, ale także korzystne dla zdrowia. Dla wielu kobiet w Grecji, gotowanie przypomina spektakl teatralny – gdy włożymy w przygotowanie potrawy dużo serca, można spodziewać się znakomitych rezultatów i uznania ze strony degustatorów. Kluczowym jest wybór przepisu zgodnego z naszymi preferencjami, samopoczuciem oraz posiadanymi składnikami. Wraz z odrobiną zaangażowania sukces w kuchni staje się niemal pewny.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kulinarna tradycja Grecji, uformowana przez wieki, jest wynikiem zarówno wpływu historycznych wydarzeń, jak i unikalnych geograficznych uwarunkowań tego regionu. W kuchni greckiej królują różnorodne warzywa i aromatyczne przyprawy, a mięsne przysmaki zazwyczaj przygotowywane są na grillu lub duszone. Niezbędnym elementem większości posiłków są sery i pieczywo, a oliwa z oliwek stanowi wszechobecną bazę wielu dań. Co więcej, greckie specjały są nie tylko pyszne i kuszące, ale także korzystne dla zdrowia. Dla wielu kobiet w Grecji, gotowanie przypomina spektakl teatralny – gdy włożymy w przygotowanie potrawy dużo serca, można spodziewać się znakomitych rezultatów i uznania ze strony degustatorów. Kluczowym jest wybór przepisu zgodnego z naszymi preferencjami, samopoczuciem oraz posiadanymi składnikami. Wraz z odrobiną zaangażowania sukces w kuchni staje się niemal pewny.
