Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ryby i Owoce Morza - Martin Kintrup
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy ryby muszą pojawiać się na stole tylko w piątki? Z tą książką kulinarną na pewno zagoszczą częściej. Znajdziesz tu przepisy na każdą okazję: od dań duszonych i smażonych, przez sushi i klasyczne sałatki śledziowe, po egzotyczne dania jak mintaj w cieście miodowym. Nasze receptury pozwolą zachwycić gości wyjątkowymi potrawami, jak halibut z pianką z martini czy sól z czosnkiem niedźwiedzim. Nawet dzieci pokochają nasze paluszki rybne i bułeczki z matiasem. Z 100 przepisami z całego świata, ta książka obejmuje zarówno klasykę, jak i wykwintne dania. To idealna książka dla każdego, kto chce urozmaicić swoje menu rybnymi przysmakami. Znajdziesz tu pomysły na drugie śniadanie, przekąski, zupy, zapiekanki oraz pomysły na uroczyste kolacje. Bez względu na to, czy dopiero zaczynasz przygodę z gotowaniem, czy jesteś już doświadczonym kucharzem, znajdziesz tu smaki na każdą kieszeń. Dodatkowo książka zawiera praktyczne porady dotyczące zakupu, przygotowania i obróbki ryb, inspiracje na szybkie i proste przepisy oraz ciekawe dodatki i zamienniki składników.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy ryby muszą pojawiać się na stole tylko w piątki? Z tą książką kulinarną na pewno zagoszczą częściej. Znajdziesz tu przepisy na każdą okazję: od dań duszonych i smażonych, przez sushi i klasyczne sałatki śledziowe, po egzotyczne dania jak mintaj w cieście miodowym. Nasze receptury pozwolą zachwycić gości wyjątkowymi potrawami, jak halibut z pianką z martini czy sól z czosnkiem niedźwiedzim. Nawet dzieci pokochają nasze paluszki rybne i bułeczki z matiasem. Z 100 przepisami z całego świata, ta książka obejmuje zarówno klasykę, jak i wykwintne dania. To idealna książka dla każdego, kto chce urozmaicić swoje menu rybnymi przysmakami. Znajdziesz tu pomysły na drugie śniadanie, przekąski, zupy, zapiekanki oraz pomysły na uroczyste kolacje. Bez względu na to, czy dopiero zaczynasz przygodę z gotowaniem, czy jesteś już doświadczonym kucharzem, znajdziesz tu smaki na każdą kieszeń. Dodatkowo książka zawiera praktyczne porady dotyczące zakupu, przygotowania i obróbki ryb, inspiracje na szybkie i proste przepisy oraz ciekawe dodatki i zamienniki składników.
