Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Polska kuchnia regionalna
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Polska kuchnia wyróżnia się swoją regionalną różnorodnością, co stanowi jej ogromny atut. Każdy region Polski oferuje unikalne dania i sposoby ich przygotowywania, kształtowane przez lokalne uwarunkowania takie jak położenie geograficzne, klimat, dostępność składników, a także tradycje i zwyczaje mieszkańców. Odkrywanie bogactwa tych regionalnych specjałów może wzbogacić codzienną dietę o nowe doznania smakowe. Książka zawiera przepisy reprezentujące siedem regionów kulinarnych Polski, umożliwiając każdemu, niezależnie od miejsca zamieszkania, odtworzenie charakterystycznych smaków w zaciszu własnego domu. Prezentowane dania obejmują szeroki wachlarz możliwości - od prostych potraw, które można przyrządzić bez większego wysiłku, po bardziej wyszukane kompozycje dla wymagających smakoszy. Każdy rozdział wprowadza czytelnika w historyczno-kulturowe tło regionu, oferując zrozumienie i docenienie jego kulinarnych specyfik.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
8.83 zł
jak nowa

- niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania
- książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
dobry
widoczne ślady używania
Polska kuchnia wyróżnia się swoją regionalną różnorodnością, co stanowi jej ogromny atut. Każdy region Polski oferuje unikalne dania i sposoby ich przygotowywania, kształtowane przez lokalne uwarunkowania takie jak położenie geograficzne, klimat, dostępność składników, a także tradycje i zwyczaje mieszkańców. Odkrywanie bogactwa tych regionalnych specjałów może wzbogacić codzienną dietę o nowe doznania smakowe. Książka zawiera przepisy reprezentujące siedem regionów kulinarnych Polski, umożliwiając każdemu, niezależnie od miejsca zamieszkania, odtworzenie charakterystycznych smaków w zaciszu własnego domu. Prezentowane dania obejmują szeroki wachlarz możliwości - od prostych potraw, które można przyrządzić bez większego wysiłku, po bardziej wyszukane kompozycje dla wymagających smakoszy. Każdy rozdział wprowadza czytelnika w historyczno-kulturowe tło regionu, oferując zrozumienie i docenienie jego kulinarnych specyfik.