Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka z serii "Sekrety polskiej kuchni" zabiera nas w kulinarną podróż do czasów, kiedy podroby były popularnym elementem polskiego stołu. Takie składniki jak wątróbki, serca, nerki, płuca, ogony i żołądki były cenione jako wyjątkowe przysmaki. Publikacja ta prezentuje rozmaite tradycyjne przepisy, w tym zarówno przekąski, jak i zupy oraz dania główne, w których podroby odgrywają główną rolę. To kulinarne kompendium przenosi nas w czasy, gdy sztuka przygotowywania dań z podrobów była wysoko ceniona w polskiej kuchni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka z serii "Sekrety polskiej kuchni" zabiera nas w kulinarną podróż do czasów, kiedy podroby były popularnym elementem polskiego stołu. Takie składniki jak wątróbki, serca, nerki, płuca, ogony i żołądki były cenione jako wyjątkowe przysmaki. Publikacja ta prezentuje rozmaite tradycyjne przepisy, w tym zarówno przekąski, jak i zupy oraz dania główne, w których podroby odgrywają główną rolę. To kulinarne kompendium przenosi nas w czasy, gdy sztuka przygotowywania dań z podrobów była wysoko ceniona w polskiej kuchni.
