Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pizza Gotujmy razem
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Starożytni Grecy już w swoim czasie wykazywali kreatywność kulinarną, przygotowując płaskie chleby, na które aplikowali oliwę i posypywali je ziołami wraz z czosnkiem. Dzisiejsza pizza, jaką znamy, pochodzi z XIX wieku, wyróżniając się trzema charakterystycznymi kolorami: czerwienią pomidorów, bielą mozzarelli oraz zielenią bazylii. Ta klasyczna kompozycja składników, znana jako margherita, niezmiennie cieszy się największą popularnością wśród entuzjastów pizzy. Dzięki tej książce odkryjesz bogactwo smaków i kolorów, poznając przepisy na różnorodne rodzaje pizzy — od tych łatwych i szybkich do przyrządzenia, po bardziej wyrafinowane, które doskonale sprawdzą się podczas wykwintnej kolacji.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Starożytni Grecy już w swoim czasie wykazywali kreatywność kulinarną, przygotowując płaskie chleby, na które aplikowali oliwę i posypywali je ziołami wraz z czosnkiem. Dzisiejsza pizza, jaką znamy, pochodzi z XIX wieku, wyróżniając się trzema charakterystycznymi kolorami: czerwienią pomidorów, bielą mozzarelli oraz zielenią bazylii. Ta klasyczna kompozycja składników, znana jako margherita, niezmiennie cieszy się największą popularnością wśród entuzjastów pizzy. Dzięki tej książce odkryjesz bogactwo smaków i kolorów, poznając przepisy na różnorodne rodzaje pizzy — od tych łatwych i szybkich do przyrządzenia, po bardziej wyrafinowane, które doskonale sprawdzą się podczas wykwintnej kolacji.
