Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Octy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Naturalne octy to prawdziwa skarbnica zdrowia, oferująca wsparcie dla organizmu dzięki swoim właściwościom antybakteryjnym, przeciwgrzybiczym i probiotycznym. Mogą także wspomóc proces odchudzania, poprawić kondycję skóry oraz pomóc w zarządzaniu insulinoopornością i cukrzycą. Jeśli chcesz dowiedzieć się, jak samodzielnie stworzyć ocet w domowych warunkach, ta książka będzie Twoim przewodnikiem po świecie fermentacji octowej. Poznasz różne rodzaje octów, proces ich tworzenia oraz niezbędne do tego narzędzia. Autorka wyjaśnia, jak przechowywać gotowe wyroby, aby zachowały swoje prozdrowotne właściwości.
Magdalena Mildner, pasjonatka natury, propaguje zdrowy styl życia z naciskiem na wykorzystanie roślin i octów. Zawodowo związana jest z ziołolecznictwem, a swoje doświadczenie zdobywała przez lata pracy w korporacjach, zanim poświęciła się swojej fascynacji światem roślin. Absolwentka IMK w Katowicach, organizuje wykłady i warsztaty dotyczące ziół w Beskidzie Śląskim oraz w Centrum Studiów Holistycznych przy AG w Katowicach. Regularnie publikuje artykuły w czasopiśmie "Harmonia" i występuje w programach telewizyjnych, dzieląc się swoją wiedzą na temat naturalnych terapii. Dzięki książce odkryjesz, że domowa produkcja octów może być satysfakcjonującym i przyjemnym doświadczeniem.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Naturalne octy to prawdziwa skarbnica zdrowia, oferująca wsparcie dla organizmu dzięki swoim właściwościom antybakteryjnym, przeciwgrzybiczym i probiotycznym. Mogą także wspomóc proces odchudzania, poprawić kondycję skóry oraz pomóc w zarządzaniu insulinoopornością i cukrzycą. Jeśli chcesz dowiedzieć się, jak samodzielnie stworzyć ocet w domowych warunkach, ta książka będzie Twoim przewodnikiem po świecie fermentacji octowej. Poznasz różne rodzaje octów, proces ich tworzenia oraz niezbędne do tego narzędzia. Autorka wyjaśnia, jak przechowywać gotowe wyroby, aby zachowały swoje prozdrowotne właściwości.
Magdalena Mildner, pasjonatka natury, propaguje zdrowy styl życia z naciskiem na wykorzystanie roślin i octów. Zawodowo związana jest z ziołolecznictwem, a swoje doświadczenie zdobywała przez lata pracy w korporacjach, zanim poświęciła się swojej fascynacji światem roślin. Absolwentka IMK w Katowicach, organizuje wykłady i warsztaty dotyczące ziół w Beskidzie Śląskim oraz w Centrum Studiów Holistycznych przy AG w Katowicach. Regularnie publikuje artykuły w czasopiśmie "Harmonia" i występuje w programach telewizyjnych, dzieląc się swoją wiedzą na temat naturalnych terapii. Dzięki książce odkryjesz, że domowa produkcja octów może być satysfakcjonującym i przyjemnym doświadczeniem.
