Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Niedzielny obiad. Najlepsze przepisy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
„Niedzielny obiad” to wyjątkowa książka napisana przez Hannę Malicką, wydana przez Olimp Media w 2012 roku. Ten kulinarny przewodnik koncentruje się na podkreślaniu uroku niedzielnych posiłków, kiedy to rodzina i przyjaciele mogą spotkać się przy wspólnym stole. W ciągu tygodnia często brakuje czasu na wspólne posiłki, dlatego ważne jest, by niedzielne obiady były wyjątkowe. Publikacja oferuje szeroki wachlarz przepisów na dania główne, które z pewnością zadowolą każde podniebienie. Znajdziesz tu przepisy na potrawy z drobiu, mięsa i ryb, takie jak jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto oraz dorsz zapiekany z ziemniakami. Hanna Malicka proponuje także bardziej wyszukane potrawy, takie jak kotlety z karkówki z porami, sznycle wiedeńskie i rolady wołowe z grzybowym farszem. To jednak nie wszystko - książka zawiera również pomysły na przepyszne dodatki i sałatki, które dopełnią każde danie. Przepisy na ziemniaki po francusku, czeskie knedle czy surówkę z marchewki i ananasa to tylko niektóre z nich. Docenisz także nietuzinkowe propozycje, takie jak brukselka z orzechami czy glazurowane buraczki. „Niedzielny obiad” to książka zarówno dla tych, którzy szukają prostych i szybkich rozwiązań kulinarnych, jak i dla tych, którzy chętnie poświęcą więcej czasu na przygotowanie wykwintnego posiłku. To idealny przewodnik na niedzielne spotkania, niezależnie od pory roku. Książka ma twardą oprawę, 144 strony i jest dostępna w rozmiarze 165x240 mm. Dzięki tej publikacji przygotowanie niedzielnego posiłku stanie się bardziej inspirujące i satysfakcjonujące.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
„Niedzielny obiad” to wyjątkowa książka napisana przez Hannę Malicką, wydana przez Olimp Media w 2012 roku. Ten kulinarny przewodnik koncentruje się na podkreślaniu uroku niedzielnych posiłków, kiedy to rodzina i przyjaciele mogą spotkać się przy wspólnym stole. W ciągu tygodnia często brakuje czasu na wspólne posiłki, dlatego ważne jest, by niedzielne obiady były wyjątkowe. Publikacja oferuje szeroki wachlarz przepisów na dania główne, które z pewnością zadowolą każde podniebienie. Znajdziesz tu przepisy na potrawy z drobiu, mięsa i ryb, takie jak jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto oraz dorsz zapiekany z ziemniakami. Hanna Malicka proponuje także bardziej wyszukane potrawy, takie jak kotlety z karkówki z porami, sznycle wiedeńskie i rolady wołowe z grzybowym farszem. To jednak nie wszystko - książka zawiera również pomysły na przepyszne dodatki i sałatki, które dopełnią każde danie. Przepisy na ziemniaki po francusku, czeskie knedle czy surówkę z marchewki i ananasa to tylko niektóre z nich. Docenisz także nietuzinkowe propozycje, takie jak brukselka z orzechami czy glazurowane buraczki. „Niedzielny obiad” to książka zarówno dla tych, którzy szukają prostych i szybkich rozwiązań kulinarnych, jak i dla tych, którzy chętnie poświęcą więcej czasu na przygotowanie wykwintnego posiłku. To idealny przewodnik na niedzielne spotkania, niezależnie od pory roku. Książka ma twardą oprawę, 144 strony i jest dostępna w rozmiarze 165x240 mm. Dzięki tej publikacji przygotowanie niedzielnego posiłku stanie się bardziej inspirujące i satysfakcjonujące.
