Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Najlepsze na świecie zielone koktajle z owoców i warzyw
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W tej książce autorka prezentuje zbiór zdrowych i łatwych do przygotowania przepisów na smoothie z surowych owoców i warzyw. Przepisy te obfitują w naturalne witaminy i minerały, pochodzące ze świeżych surowców, które znajdziesz w każdym sklepie spożywczym czy na lokalnym targu. Każdy przepis zawiera szczegółowe informacje o wartościach odżywczych składników oraz sugestie dotyczące ewentualnych zamienników.
Russell udziela porad na temat optymalnego łączenia smaków, wskazując, które zielone warzywa najlepiej komponują się z różnymi owocami, jednocześnie opisując zdrowotne korzyści płynące z głównych składników przygotowywanych przez siebie koktajli. Przybliża zalety regularnego picia zielonych smoothie, takie jak oczyszczanie organizmu, utrata wagi czy poprawa nastroju.
Książka oferuje bogactwo przepisów, takich jak egzotyczny miks ananasa z imbirem, połączenie czekolady z masłem orzechowym, czy egzotyczne mango z awokado. Możemy również znaleźć smakowite kompozycje wiśni z granatami oraz nektarynek z jagodami goji. Zawierając 150 przepisów na pyszne zielone koktajle, książka stanowi inspirację na pięć miesięcy odkrywczych eksperymentów w kuchni.
Niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym miłośnikiem owocowo-warzywnych smoothie, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę, inne przepisy na napoje na pewno Cię zaskoczą swoją prostotą i wyjątkowym smakiem.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W tej książce autorka prezentuje zbiór zdrowych i łatwych do przygotowania przepisów na smoothie z surowych owoców i warzyw. Przepisy te obfitują w naturalne witaminy i minerały, pochodzące ze świeżych surowców, które znajdziesz w każdym sklepie spożywczym czy na lokalnym targu. Każdy przepis zawiera szczegółowe informacje o wartościach odżywczych składników oraz sugestie dotyczące ewentualnych zamienników.
Russell udziela porad na temat optymalnego łączenia smaków, wskazując, które zielone warzywa najlepiej komponują się z różnymi owocami, jednocześnie opisując zdrowotne korzyści płynące z głównych składników przygotowywanych przez siebie koktajli. Przybliża zalety regularnego picia zielonych smoothie, takie jak oczyszczanie organizmu, utrata wagi czy poprawa nastroju.
Książka oferuje bogactwo przepisów, takich jak egzotyczny miks ananasa z imbirem, połączenie czekolady z masłem orzechowym, czy egzotyczne mango z awokado. Możemy również znaleźć smakowite kompozycje wiśni z granatami oraz nektarynek z jagodami goji. Zawierając 150 przepisów na pyszne zielone koktajle, książka stanowi inspirację na pięć miesięcy odkrywczych eksperymentów w kuchni.
Niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym miłośnikiem owocowo-warzywnych smoothie, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę, inne przepisy na napoje na pewno Cię zaskoczą swoją prostotą i wyjątkowym smakiem.
