Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Mniam, mniam, maluch je już sam. Jedzenie ma znaczenie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Druga odsłona popularnego poradnika "U malucha na talerzu" skupia się na kluczowych zagadnieniach dotyczących odżywiania dzieci w wieku od pierwszego do trzeciego roku życia. Książka oferuje praktyczne wskazówki dotyczące komponowania diety, która wspiera prawidłowy rozwój i zdrowie dziecka. Czytelnik znajdzie tu porady, które produkty warto wprowadzić do codziennego jadłospisu, a których lepiej unikać, aby uniknąć problemów zdrowotnych.
Szczególną uwagę poświęcono także sposobom radzenia sobie z brakiem apetytu u maluchów, co jest częstym wyzwaniem dla wielu rodziców. Autorka udziela praktycznych wskazówek, jak planować posiłki w zależności od pory roku - co gotować w te chłodniejsze, a co w cieplejsze miesiące. Znajdują się tu przepisy na pełnowartościowe i smaczne śniadania, obiady i kolacje, a także pomysły na deser, które zadowolą małych smakoszy.
Książka łączy w sobie teoretyczną wiedzę z praktycznymi przepisami, dzięki czemu staje się nieocenionym wsparciem dla każdego rodzica troszczącego się o właściwe odżywianie swojego dziecka.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Druga odsłona popularnego poradnika "U malucha na talerzu" skupia się na kluczowych zagadnieniach dotyczących odżywiania dzieci w wieku od pierwszego do trzeciego roku życia. Książka oferuje praktyczne wskazówki dotyczące komponowania diety, która wspiera prawidłowy rozwój i zdrowie dziecka. Czytelnik znajdzie tu porady, które produkty warto wprowadzić do codziennego jadłospisu, a których lepiej unikać, aby uniknąć problemów zdrowotnych.
Szczególną uwagę poświęcono także sposobom radzenia sobie z brakiem apetytu u maluchów, co jest częstym wyzwaniem dla wielu rodziców. Autorka udziela praktycznych wskazówek, jak planować posiłki w zależności od pory roku - co gotować w te chłodniejsze, a co w cieplejsze miesiące. Znajdują się tu przepisy na pełnowartościowe i smaczne śniadania, obiady i kolacje, a także pomysły na deser, które zadowolą małych smakoszy.
Książka łączy w sobie teoretyczną wiedzę z praktycznymi przepisami, dzięki czemu staje się nieocenionym wsparciem dla każdego rodzica troszczącego się o właściwe odżywianie swojego dziecka.
