InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Bez masła nie ma dobrej kuchni.
Masło to źródło przyjemności, smak wspomnień z dzieciństwa i tajny składnik udanych potraw. Sprawia, że wszystko smakuje lepiej. Nie bez powodu przez wielu jest uważane za jedno z najgenialniejszych kulinarnych odkryć.
Adriana Marczewska, szefowa kuchni i autorka popularnego profilu @adriana_marczewska
na Instagramie, dzieli się swoimi najlepszymi przepisami z tym produktem w roli głównej.
Znajdziesz tu pomysły na małe co nieco, zupy, obiady, sosy, śniadania, przepyszne kromki i rewelacyjne desery. Maślane gofry gryczane czy młode pory z masłem romesco? Rosolnik ogórkowy czy kimchi kapuśniak? Tarta galette ze śliwkami z cynamonem i kwaśną śmietaną
czy karpatka z jagodami i kremem z palonego masła?
Sprawdź, jak wyczarować maślane cuda, i przygotuj jedzenie, które uszczęśliwia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Bez masła nie ma dobrej kuchni.
Masło to źródło przyjemności, smak wspomnień z dzieciństwa i tajny składnik udanych potraw. Sprawia, że wszystko smakuje lepiej. Nie bez powodu przez wielu jest uważane za jedno z najgenialniejszych kulinarnych odkryć.
Adriana Marczewska, szefowa kuchni i autorka popularnego profilu @adriana_marczewska
na Instagramie, dzieli się swoimi najlepszymi przepisami z tym produktem w roli głównej.
Znajdziesz tu pomysły na małe co nieco, zupy, obiady, sosy, śniadania, przepyszne kromki i rewelacyjne desery. Maślane gofry gryczane czy młode pory z masłem romesco? Rosolnik ogórkowy czy kimchi kapuśniak? Tarta galette ze śliwkami z cynamonem i kwaśną śmietaną
czy karpatka z jagodami i kremem z palonego masła?
Sprawdź, jak wyczarować maślane cuda, i przygotuj jedzenie, które uszczęśliwia.