Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Masło
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Masło jest nieodłącznym elementem każdej wyśmienitej kuchni, przywołując smaki beztroskiego dzieciństwa i dodając uroku każdemu daniu. Jest cenione nie tylko za swoje walory smakowe, ale także za to, jak potrafi wzbogacić potrawy, czyniąc je jeszcze smaczniejszymi.
Adriana Marczewska, ceniona szefowa kuchni i twórczyni popularnego konta @adriana_marczewska na Instagramie, prezentuje swoje najlepsze przepisy, w których masło odgrywa główną rolę. W jej książce odkryjesz inspiracje na różnorodne potrawy - począwszy od drobnych przekąsek, przez sycące zupy i obiady, aż po zniewalające desery.
Wśród jej propozycji znajdziesz m.in. maślane gofry z mąki gryczanej, młode pory z aksamitnym sosem romesco, czy aromatyczne zupy jak rosolnik ogórkowy czy pikantny kapuśniak z kimchi. Na deser Adriana poleca tarty galette ze śliwkami okraszone cynamonem i kwaśną śmietaną, a także karpatkę z jagodami i kremem z palonego masła.
Dzięki tej książce odkryjesz magiczny świat maślanych smaków i nauczysz się tworzyć potrawy, które przynoszą radość i zadowolenie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Masło jest nieodłącznym elementem każdej wyśmienitej kuchni, przywołując smaki beztroskiego dzieciństwa i dodając uroku każdemu daniu. Jest cenione nie tylko za swoje walory smakowe, ale także za to, jak potrafi wzbogacić potrawy, czyniąc je jeszcze smaczniejszymi.
Adriana Marczewska, ceniona szefowa kuchni i twórczyni popularnego konta @adriana_marczewska na Instagramie, prezentuje swoje najlepsze przepisy, w których masło odgrywa główną rolę. W jej książce odkryjesz inspiracje na różnorodne potrawy - począwszy od drobnych przekąsek, przez sycące zupy i obiady, aż po zniewalające desery.
Wśród jej propozycji znajdziesz m.in. maślane gofry z mąki gryczanej, młode pory z aksamitnym sosem romesco, czy aromatyczne zupy jak rosolnik ogórkowy czy pikantny kapuśniak z kimchi. Na deser Adriana poleca tarty galette ze śliwkami okraszone cynamonem i kwaśną śmietaną, a także karpatkę z jagodami i kremem z palonego masła.
Dzięki tej książce odkryjesz magiczny świat maślanych smaków i nauczysz się tworzyć potrawy, które przynoszą radość i zadowolenie.
