Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia polska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Nasze stoły zdobią aromatyczne dania mięsne, wyborne ryby, apetyczne wariacje potraw mącznych oraz kuszące desery, ciasta i ciasteczka. Idealnym dopełnieniem dla tych dań są trunki i napoje, które ogrzeją nas w zimowe popołudnie lub przyniosą ochłodę podczas upalnych dni.
Bogactwo smaków, które odnajdziemy w polskim menu, jest efektem wpływów kulinarnych z różnych stron świata. Dzięki temu dziś z przyjemnością delektujemy się potrawami z kapusty oraz ostrymi sosami, które dodają naszym daniom wyjątkowego charakteru.
Kuchnia polska to skarbnica receptur, które zadowolą zarówno miłośników tradycyjnych smaków, jak i tych, którzy chętnie eksperymentują w kuchni. Starannie zgromadzone przepisy na przystawki, zupy oraz dania główne ułatwią planowanie menu zarówno na uroczyste przyjęcia, jak i na zwykłe, codzienne posiłki.
Dzięki wzbogaceniu tradycyjnych receptur o przepisy z kuchni regionalnych, każdy z nas może odkryć w sobie kulinarnego mistrza.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Nasze stoły zdobią aromatyczne dania mięsne, wyborne ryby, apetyczne wariacje potraw mącznych oraz kuszące desery, ciasta i ciasteczka. Idealnym dopełnieniem dla tych dań są trunki i napoje, które ogrzeją nas w zimowe popołudnie lub przyniosą ochłodę podczas upalnych dni.
Bogactwo smaków, które odnajdziemy w polskim menu, jest efektem wpływów kulinarnych z różnych stron świata. Dzięki temu dziś z przyjemnością delektujemy się potrawami z kapusty oraz ostrymi sosami, które dodają naszym daniom wyjątkowego charakteru.
Kuchnia polska to skarbnica receptur, które zadowolą zarówno miłośników tradycyjnych smaków, jak i tych, którzy chętnie eksperymentują w kuchni. Starannie zgromadzone przepisy na przystawki, zupy oraz dania główne ułatwią planowanie menu zarówno na uroczyste przyjęcia, jak i na zwykłe, codzienne posiłki.
Dzięki wzbogaceniu tradycyjnych receptur o przepisy z kuchni regionalnych, każdy z nas może odkryć w sobie kulinarnego mistrza.
