Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia hiszpańska. Tradycyjna i nowoczesna kuchnia hiszpańska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W Hiszpanii tradycje kulinarne są nieodłącznym elementem lokalnego dziedzictwa kulturowego, przekazywanym z pokolenia na pokolenie. Każda bodega, czyli lokalna restauracja, ma swoje wyjątkowe przepisy na tapas, które są znacznie więcej niż tylko prostymi przystawkami. Te małe dania stanowią istotny aspekt kuchni iberyjskiej. Ich degustacja, w towarzystwie lampki dobrego wina, to nie tylko przyjemność, ale i swoisty rytuał społeczny zwany txikiteo. Na kartach tej 192-stronicowej książki mistrzowie iberyjskiej gastronomii dzielą się swoimi najwspanialszymi przepisami, wzbogacając je o lokalne anegdoty i interesujące ciekawostki.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W Hiszpanii tradycje kulinarne są nieodłącznym elementem lokalnego dziedzictwa kulturowego, przekazywanym z pokolenia na pokolenie. Każda bodega, czyli lokalna restauracja, ma swoje wyjątkowe przepisy na tapas, które są znacznie więcej niż tylko prostymi przystawkami. Te małe dania stanowią istotny aspekt kuchni iberyjskiej. Ich degustacja, w towarzystwie lampki dobrego wina, to nie tylko przyjemność, ale i swoisty rytuał społeczny zwany txikiteo. Na kartach tej 192-stronicowej książki mistrzowie iberyjskiej gastronomii dzielą się swoimi najwspanialszymi przepisami, wzbogacając je o lokalne anegdoty i interesujące ciekawostki.
