Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Domowe wędzenie żywności
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Oto wyjątkowy przewodnik, który kompletnie wprowadzi Cię w świat wędzenia żywności w domu. Ten przejrzysty poradnik odkrywa tajemnice przygotowywania smacznego boczku, soczystej szynki, aromatycznej wieprzowiny, pastrami, różnorodnych kiełbas, drobiu, dziczyzny, a nawet wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych potraw. Wszystkie te smakołyki można z powodzeniem uwędzić we własnej kuchni przy użyciu łatwo dostępnego sprzętu, który można nabyć w sklepach lub wykonać samemu.
Zgłębiając treść książki, nauczysz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz opanujesz techniki wędzenia na zimno i na gorąco. Autor dzieli się cennymi wskazówkami na temat przygotowywania marynat i peklowania mięs, co pozwoli Ci osiągnąć wyjątkowy smak potraw. Dzięki precyzyjnym instrukcjom zawartym w poradniku, każde Twoje kulinaria będą zachwycały doskonałym smakiem i aromatem.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Oto wyjątkowy przewodnik, który kompletnie wprowadzi Cię w świat wędzenia żywności w domu. Ten przejrzysty poradnik odkrywa tajemnice przygotowywania smacznego boczku, soczystej szynki, aromatycznej wieprzowiny, pastrami, różnorodnych kiełbas, drobiu, dziczyzny, a nawet wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych potraw. Wszystkie te smakołyki można z powodzeniem uwędzić we własnej kuchni przy użyciu łatwo dostępnego sprzętu, który można nabyć w sklepach lub wykonać samemu.
Zgłębiając treść książki, nauczysz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz opanujesz techniki wędzenia na zimno i na gorąco. Autor dzieli się cennymi wskazówkami na temat przygotowywania marynat i peklowania mięs, co pozwoli Ci osiągnąć wyjątkowy smak potraw. Dzięki precyzyjnym instrukcjom zawartym w poradniku, każde Twoje kulinaria będą zachwycały doskonałym smakiem i aromatem.
