Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dieta w chorobach autoimmunologicznych. Przepisy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kontynuacja bestsellerowej książki "Dieta w chorobach autoimmunologicznych. Co jeść, by czuć się lepiej?" wprowadza czytelników w kolejną fazę zdrowego odżywiania. Dzięki lekturze „Dieta w chorobach autoimmunologicznych. Przepisy” dowiesz się, jak istotne jest wykluczenie pewnych produktów, takich jak gluten, mleko czy jajka, z codziennej diety. Wcześniej zrozumiałeś, dlaczego indywidualizacja diety jest kluczowa dla Twojego zdrowia i jakie korzyści przynosi. Teraz mogą pojawiać się w Twoich myślach pytania:
Czy naprawdę konieczne są tak daleko idące zmiany w sposobie odżywiania, aby poczuć się lepiej? Czy restrykcyjna dieta okaże się Twoim stałym towarzyszem? Co z ulubionymi napojami, jak kawa z mlekiem?
Wdrażanie diety eliminacyjnej polega nie tylko na rezygnacji z produktów, lecz również na odkryciu nowych, które mogą stać się podstawą Twojego menu. Produkty te, wprowadzane rotacyjnie i stosowane jako zamienniki, pomogą urozmaicić dietę oraz uspokoić układ immunologiczny, tym samym zmniejszając ryzyko nowych alergii.
Książka oferuje bogatą gamę przepisów, które pokazują, jak z łatwo dostępnych składników można komponować zdrowe, zrównoważone posiłki. Znajdziesz tu inspiracje na różne okazje – od codziennych śniadań, obiadów i kolacji, po specjalne wydarzenia takie jak romantyczne wieczory, rodzinne święta czy słodkości na deser – przekonując się, jak w ramach diety eliminacyjnej można tworzyć prawdziwe kulinarne cuda.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kontynuacja bestsellerowej książki "Dieta w chorobach autoimmunologicznych. Co jeść, by czuć się lepiej?" wprowadza czytelników w kolejną fazę zdrowego odżywiania. Dzięki lekturze „Dieta w chorobach autoimmunologicznych. Przepisy” dowiesz się, jak istotne jest wykluczenie pewnych produktów, takich jak gluten, mleko czy jajka, z codziennej diety. Wcześniej zrozumiałeś, dlaczego indywidualizacja diety jest kluczowa dla Twojego zdrowia i jakie korzyści przynosi. Teraz mogą pojawiać się w Twoich myślach pytania:
Czy naprawdę konieczne są tak daleko idące zmiany w sposobie odżywiania, aby poczuć się lepiej? Czy restrykcyjna dieta okaże się Twoim stałym towarzyszem? Co z ulubionymi napojami, jak kawa z mlekiem?
Wdrażanie diety eliminacyjnej polega nie tylko na rezygnacji z produktów, lecz również na odkryciu nowych, które mogą stać się podstawą Twojego menu. Produkty te, wprowadzane rotacyjnie i stosowane jako zamienniki, pomogą urozmaicić dietę oraz uspokoić układ immunologiczny, tym samym zmniejszając ryzyko nowych alergii.
Książka oferuje bogatą gamę przepisów, które pokazują, jak z łatwo dostępnych składników można komponować zdrowe, zrównoważone posiłki. Znajdziesz tu inspiracje na różne okazje – od codziennych śniadań, obiadów i kolacji, po specjalne wydarzenia takie jak romantyczne wieczory, rodzinne święta czy słodkości na deser – przekonując się, jak w ramach diety eliminacyjnej można tworzyć prawdziwe kulinarne cuda.
