Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Klasa 3. Tom 3. Technikum
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ten podręcznik stanowi fundamentalne źródło wiedzy dla osób kształcących się na kucharza oraz technika żywienia i usług gastronomicznych. Skupia się na podstawach prowadzenia działalności gospodarczej w branży gastronomicznej, dostarczając niezbędnych informacji, które umożliwiają rozpoczęcie i zarządzanie własnym biznesem w tym sektorze. Zawarte w nim treści oparte są na teoretycznej wiedzy, wspieranej przez liczne przykłady oraz praktyczne ćwiczenia, co ułatwia zrozumienie i zastosowanie zdobytej wiedzy w realnych sytuacjach.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ten podręcznik stanowi fundamentalne źródło wiedzy dla osób kształcących się na kucharza oraz technika żywienia i usług gastronomicznych. Skupia się na podstawach prowadzenia działalności gospodarczej w branży gastronomicznej, dostarczając niezbędnych informacji, które umożliwiają rozpoczęcie i zarządzanie własnym biznesem w tym sektorze. Zawarte w nim treści oparte są na teoretycznej wiedzy, wspieranej przez liczne przykłady oraz praktyczne ćwiczenia, co ułatwia zrozumienie i zastosowanie zdobytej wiedzy w realnych sytuacjach.
